Kirvesmies (Äkäslompolo)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa monipuolisen kokemuksen omaavia rakennusalan osaajia Äkäslompolossa sijaitsevaan kohteesen. Töitä on tarjolla loppuvuodeksi. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa seuraavissa projekteissa. 

Toivomme sinulta

Olet jonkin verran kokemusta kartuttanut rakennusalan tekijä, tai sitten timanttinen kirvesmies - töitä löytyy taustasi riippumatta. Tärkeintä on kyvykkyys itsenäiseen työhön. Osaat tehdä työsi piirustusten mukaan, etkä tingi työnjäljestäsi. Kyseessä oleva kohde on paritalo ja rakennettavaa pinta-alaa löytyy n. 1000 neliömetrin verran. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan ( rakennusmies / timpuri 15-18 €/h) (13-14€/h rakennusapulainen), ja voimme myös neuvotella isommasta palkasta tai laskutusmahdollisuudesta. Omien työkalujen käytöstä saat työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kittilä, Kolari, Äkäslompolo
Logo

Kirvesmies (Äkäslompolo)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!