Kirvesmies (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Etsimme monipuolisen kokemuksen omaavaa kirvesmiestä asiakkaillemme Turkuun kesällä alkaviin kohteisiin. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa pidempäänkin.

Toivomme sinulta

Olet kokenut kirvesmies, joka kykenee itsenäiseen työhön. Osaat tehdä työsi piirustusten mukaan, etkä tingi työnjäljestäsi. Sinulla löytyy oma auto sekä työkalut. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan (15-18 €/h), ja voimme myös neuvotella isommasta palkasta tai laskutusmahdollisuudesta. Omien työkalujen käytöstä saat työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (niklas.remmer@contiopalvelut.fi / aleksi.kayhko@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-10) 0407205545 / 0505880287. Hakuprosessista vastaavat Niklas Remmer & Aleksi Käyhkö.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 040 720 5545
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Kirvesmies (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!