Kirvesmies (Espoo)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa kokeneita kirvesmiehiä Espoon pientalotyömaalle.Työaika on arkisin klo 7-15:30. Työt alkavat tammikuussa ja alustava kesto on 6kk. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet jo kartuttanut kokemusta kirvesmiehen töistä. Sinulle pientalokohteet ovat tuttuja, ja osaat hoitaa monipuolisesti eri työvaiheita pientalorakentamisessa, joissa vaaditaan timpurin kädentaitoja. Sinulta oma-aloitteisuus tulee luonnostaan ja pärjäät työssäsi itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta, ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Otamme huomioon kaikenlaisen alan työkokemuksesi ja eduksi katsomme omien työkalujen käytettävyyden. Oma auto on välttämätön.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu pientalokohteissa työskentely. Työt alkavat perustuksien teolla, edeten avainten luovutukseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 0400174774/ Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! Anna meidän siis auttaa uuden työn löytämisessä, ja navigoi sivullemme https://www.contiopalvelut.fi/tyonhakijalle, täytä lyhyt lomake, ja kerro mielenkiinnon kohteistasi!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut Oy/ Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!