Kirvesmies (Lahti)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa ammattitaitoista timpuria korjausrakentamisen pariin Lahteen. Työajat painottuvat arkipäiville, ja töiden alustava kesto on 6kk, hyvällä tekijällä mahdollisesti pidempäänkin. Mikäli olet kokenut korjausrakentamisen ammattilainen, niin klikkaa alta hakemuksen täyttöön!

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut kokemusta timpurin töistä etenkin korjausrakentamisen puolelta. Sinulta oma-aloitteisuus tulee luonnostaan ja pärjäät työssäsi itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta, ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Eduksi katsomme myös muunlaisen alan työkokemuksen. Oma kulkupeli on hyvä löytyä työmaasiirtymien vuoksi. Pärjäät työssäsi suomen kielellä.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. vesivahinkokohteissa työskentely. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 040 017 4774/ Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!