Kirvesmies (Naantali)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme kokenutta kirvesmiestä Naantaliin (Velkualle). Työaika on arkisin klo 7-15:30. Töitä on aluksi noin 6 kk ajaksi, mutta voi olla pidemmäksikin aikaa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut kokemusta erilaisista kirvesmiehen töistä perustuksista kattoon asti. Olet työssäsi itseohjautuva ja työnjälkesi on ammattimaista. Arvostamme monipuolista alan taustaa ja luovaa ongelmanratkaisukykyä. Oma työkalupakki kulkee myös mukanasi. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kirvesmiehen kädenjälkeä vaativat työt. Työkohteet sijaitsevat Velkuan saarella ja ovat pääsääntöisesti vapaa-ajan asuntoja.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Kerro meille palkkatoiveesi. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Logo

Kirvesmies (Naantali)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!