Kirvesmies, Oulu

Etsimme asiakkaallemme kokeneita KIRVESMIEHIÄ saneeraus- ja uudistyömaille! Mikäli etsit vielä uutta työtä kuluvalle kesälle tai nykyinen työmaasi on tulossa lähiviikkoina valmiiksi, jätä hakemus!

Odotamme sinulta useiden vuosien kokemusta kirvesmiehen töistä. Toivomme sinulla olevan monipuolinen osaaminen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti työmaiden eri vaiheissa. Asiakkaamme toimii pääasiassa remontointi- ja saneerauspuolella, mutta myös uudiskohteita on käynnissä parhaillaan. Omien työkalujen käyttömahdollisuus on plussaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työn kesto määräytyy työmaan etenemisen mukaan. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme muille työmaille kohteen valmistuttua. Palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi ja Marko Mertala puh. 050 364 9194, marko.mertala@career.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Kirvesmies, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!