Kirvesmies/Rakennusmies Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme 

KOKENUTTA KIRVESMIESTÄ JYVÄSKYLÄÄN

Haemme asiakkaallemme kokenutta, aktiivista ja oma-aloitteista kirvesmiestä. Arvostamme alan koulutusta ja/tai pitkää työkokemusta rakennusalan tehtävistä. Edellytämme työturvallisuuskorttia. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan alan TES:n mukaan, saat käyttöösi uudet rakennusalan suojavarusteet ja kattavan työterveyshuollon.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja saat arkisin klo 9-15 välillä.

Eemeli Saastamoinen

Puh. 040 674 9590

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi eduksesi on:

  • Alan koulutus ja/tai pitkä työkokemus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!