Kirvesmies ulkotyöt (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa ammattitaitoista kirvesmiestä pientalojen ulkotöihin Turkuun. Työajat painottuvat arkipäiville, projektin alustava kesto on 3 kk, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa muissa projekteissa kesän jälkeen. Mikäli ulkotyöt raikkaassa kesäsäässä houkuttelevat, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimältämme henkilöltä löytyy aikaisempaa kokemusta pientalojen perustuksien teosta sekä julkisivulaudoituksesta. Tehtävässä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta, sekä hyvää organisointikykyä. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. Syksyllä on mahdollisuus päästä sisätöihin uudiskohteisiin tai saneerauspuolelle, oman kiinnostuksen mukaan.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu mm. uudiskohteiden perustusten tekoa sekä julkisivujen laudoitusta. Syksyllä on mahdollisuus päästä sisätöihin uudiskohteisiin tai saneerauspuolelle, oman kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan (16,50-18€/h), ja voimme myös neuvotella isommasta palkasta tai laskutusmahdollisuudesta. Omien työkalujen käytöstä saat työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse (viljami.leino@contiopalvelut.fi) tai soittamalla arkisin (13-14) 040 740 5545/ Viljami Leino.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä!

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!