Kirvesmies (Vantaa)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa kokeneita sisustuskirvesmiehiä Vantaan Kivistöön uudiskohdetyömaalle. Työkohteet ovat asuinhuoneistoja. Työaika on arkisin klo 7-15:30. Työt alkavat tammikuussa, ja kestävät maaliskuuhun. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lue alta lisää!

Toivomme sinulta

Olet kartuttanut kokemusta sisustuskirvesmiehen töistä etenkin uudiskohteissa. Sinulta oma-aloitteisuus tulee luonnostaan ja pärjäät työssäsi itsenäisesti. Tehtävässä vaaditaan huolellista ja tarkkaa työotetta, ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Otamme huomioon kaikenlaisen alan työkokemuksesi ja eduksi katsomme omien työkalujen käytettävyyden.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu asuinhuoneistojen kalusteiden asennusta sekä muut timpurin kädenjälkeä vaativat työtehtävät. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-15) 040 017 4774/ Kimmo Tiikkainen.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut Oy/ Helsinki

Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Kumpulantie 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!