Kirvesmies

Haemme pääkaupunkiseudulla toimivalle asiakkaallemme

KIRVESMIESTÄ VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEEN

Etsimme pääkaupunkiseudulla toimiville rakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kirvesmiestä, jolla on kokemusta puutalorakentamisesta omakotitalotyömailla. Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisen tehtäväkentän ja kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista ja kehittyvää joukkoa!

Vastuullisiin työtehtäviisi kuuluu rakentamista omalla työmaalla sekä mm. työmaan organisointia, suunnittelua ja aikatauluttamista sekä projektin johtamista.

Toivomme sinulta:

  • Sopivaa koulutusta (rakennusalan perustutkinto /kirvesmiehen koulutus )
  • Työhistoriaa rakennusalalta ja kokemusta puurakentamisesta omakotitalotyömailla (5 vuotta)
  • Tuntemusta pientalorakentamisesta maatöistä viimeistelyyn
  • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • Liiketoimintalähtöistä ajattelua

Tarjoamme:

  • Reilun pohjapalkkauksen ja urakkamahdollisuuden
  • Pitkän työnäkymän
  • Oman työmaan ja joustavat työajat

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Jan Lehtonen, 040 195 3684 tai jan.lehtonen@sol.fi

Mikäli koet olevasi etsimämme kirvesmies, hae paikkaa oheisen linkin ja siitä avautuvan hakulomakkeen kautta vaikkapa heti. Saatamme olla yhteydessä jo hakuaikana.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: jan.lehtonen@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!