Kiviasentaja (Helsinki)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!


Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme etsii joukkoonsa toimeliasta kivityöntekijää kausityöhön Helsingin seudulle. Työt alkavat heti ja kestävät syksyyn asti. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos nautit ulkona työskentelystä säässä kuin säässä, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö omaa reippaan ja oma-aloitteisen otteen työhön, joka ei kaihda fyysistä ja likaista työtä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta pihakivien asennuksesta sekä muista piharakennustöistä. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti työmaasiirtymien vuoksi. 

Työtehtäväsi

Työtehtäviisi kuuluu mm. pihakiviasennukset pohjatöineen sekä muut yleiset piharakennustyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Helsinki
Logo

Kiviasentaja (Helsinki)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!