KLT-Vastuukirjanpitäjä, Mediatili

Etsimme asiakkaallemme Mediatili Oy:lle KLT-vastuukirjanpitäjää Kuopioon! Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Eilakaisla toimii Mediatilille rekrytoinnissa yhteistyökumppanina, joten työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Tehtävänkuvaus

Mediatilin KLT-vastuukirjanpitäjänä vastuullesi kuuluvat nimettyjen tilitoimistoasiakkaiden kirjanpidot, tilinpäätökset, veroasiat ja asiakassuhteen kokonaisvaltainen hoitaminen. Lisäksi KLT-vastuukirjanpitäjänä vastuullasi on Kuopion toimipisteen osalta Taloushallintoliiton toimialastandardi TAL-STA:n noudattaminen tilitoimistotoiminnassa, osallistuminen jäsentarkastuksiin ja jäsenraportointiin. Vastaat myös asiakassopimusten laatimisesta Kuopion toimipisteen asiakkaiden osalta. Lisäksi olet mukana mahdollisten asiakkaiden kartoituspalavereissa ja tarjousten laadinnassa.

Odotamme sinulta

Edellytämme, että sinulla on aiempaa kokemusta KLT-tason kirjanpito- ja tilinpäätöstehtävistä. Etsimämme henkilö vastaa itsenäisesti edellä mainittujen tehtävien hoitamisesta. Asiakaspalvelu on kiinteä osa työtäsi ja tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakaspalveluasennetta. Mediatilillä on käytössä Maestro -taloushallintojärjestelmä, jonka osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Kasvumme jatkuu, joten etsimme jatkuvasti lisää taloushallinnon osaajia. Haluamme olla sinulle paras taloushallinnon työpaikka, joten tarjoamme vastuullisen, haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kattavat henkilöstöedut. Mediatilillä on käytössä Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lounasetu. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista tarjoamalla viikoittaisen ohjatun liikuntatunnin vaihtuvalla tuntisisällöllä. Käytössämme on liukuva työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Panostamme henkilöstömme koulutukseen ja jokaisen työntekijän käytössä on Eduhousen monipuolinen koulutustarjonta. Pidämme huolta hyvinvoinnista myös tarjoamalla nykyaikaiset työvälineet ja -tilat, sekä Terveystalon työterveyspalvelut. Lisäksi saat ammattitaitoiset ja huumorintajuiset työkaverit. Tule sinäkin meille töihin!

Mediatilin Facebook-sivuilta löydät työntekijöiden kertomana, miksi Mediatilillä on niin mukava työskennellä.

Palkkaus perustuu Taloushallintoalan työehtosopimukseen. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta vaativuustason palkasta, henkilökohtaisesta lisästä ja muista lisistä (KLT-tutkintolisä ja toimiston vastaavahoitajalisä). Tehtäväkohtainen palkanosa on vaativuustason 2 mukainen ja alimmillaan 2 194 euroa. Kokonaispalkka aiemman työhistorian mukaan on 3 100–3 600 euron välillä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Saijanen, +358 50 401 5587 / ella.saijanen@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen

Mediatili Oy

Mediatili Oy on kahden naisen luotsaama täyden palvelun tilitoimisto, joka toimii usealla paikkakunnalla. Mediatili on perustettu vuonna 2005. Mediatili työllistää tällä hetkellä n. 50 taloushallinnon ammattilaista eri puolilla Suomea. Mediatili Oy:n liikevaihto oli vuonna 2022 3,4 milj. euroa.

Sijainti: Kauppakatu 18, 70100 Kuopio
Logo

KLT-Vastuukirjanpitäjä, Mediatili

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!