Kohdevastaava siivoustyöhön Kuopioon

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme iloista ja energistä

 

KOHDEVASTAAVAA keskustan lähellä sijaitsevaan asiakaskohteeseen.

 

Työnkuvaan kuuluu päivittäinen suorittavaan työhön osallistuminen, työvuorolistojen laatiminen, laadunarvioinnit, perehdyttäminen ja asiakasyhteydenpito. Osallistut toiminnan kehittämiseen ja reagoit muuttuviin tilanteisiin jotta asiakkaamme saa parasta mahdollista palvelua. Palkkaus tehtävään on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

 

Työssä tarvitset joustavuutta ja paineensietokykyä jotta langat pysyvät käsissäsi. Riittävä suomen kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Työkokemus ja alan koulutus ovat pelkkää plussaa mutta ei pakollista koska me kyllä perehdytämme työhön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua oppisopimuksella siivousalan ammattilaiseksi työn ohessa. Hyvän asenteen omaavalla henkilöllä on myös erinomaiset mahdollisuudet uralla etenemiseen.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian klikkaamalla ylhäältä ”HAE TÄHÄN TEHTÄVÄÄN” ja täyttämällä hakulomake.

Mahdollisesta jatkosta ilmoitamme hakijoille puhelimitse tai sähköpostilla.

 

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaa!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tarja.kukkonen@sol.fi
Sijainti: Maaherrankatu 9

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!