Kokeneita ohjelmistokehittäjiä

Digialla työskentelee laaja joukko ohjelmistokehityksen rautaisia ammattilaisia, jotka tuottavat teknisesti ja käyttökokemukseltaan erinomaisia räätälisofta-, mobiili-, verkko- ja sähköisen kaupankäynnin palveluita ketterin menetelmin. Uskomme läpinäkyvyyteen, reiluun peliin ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Meitä Digialaisia on jo lähes 1500 ja kannattavan kasvumme vuoksi etsimme joukkoomme lisää ammattilaisia, joita yhdistää intohimo koodaamiseen.

Kanssamme pääset mukaan rakentamaan ja tuottamaan immersiivisiä kokemuksia asiakkaillemme esimerkiksi osana Digital Experienceä, valmistamaan asiakkaidemme korkean tietoturvan ratkaisuja Secure and Scalable Solutions -yksikössämme tai rakentamaan integraatioita merkittävien järjestelmien välille Integraatiot- ja API-yksikössämme. Rakentamiamme ja ylläpitämiämme ratkaisuja ovat mm. Tulorekisteri, Holiday Club, WoikoskiEckerö Line, Liiga, KSF Media ja HSL. Kaikki myynnistä projektiin ja aina palvelun tuottamiseen asti toimivat meillä saman sateenkaaren alla: We build it – we run it!

Haemme jatkuvasti osaavaan joukkoomme

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä

Voit hakea meille mistäpäin Suomea tahansa, sillä työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Voit siis työskennellä jollakin toimistoistamme, asiakkaidemme tiloissa tai kodistasi käsin – mikä vain parhaiten sopii tilanteeseesi. Mikäli työskentely etänä sopii sinulle parhaiten, toimitamme sähköpöydän sekä ergonomisen työtuolin kotiisi ja toimistolla voit toki aina pistäytyä virkistäytymässä kollegoiden seurassa.

Kokeneen ohjelmistokehittäjän roolissa tulet kehittämään moderneja ratkaisuja uusimmilla työkaluilla osana ammattitaitoisia tiimejä. Tehtävässä pääset suunnittelemaan asiakasrajapinnassa parhaita ratkaisuja asiakkaalle, sekä toteuttamaan nämä tiimisi kanssa. Meillä kannustetaan ja tuetaan uusien asioiden opiskelemista ja voimme taata, että osaamisesi kehittyy jatkuvasti. Rooli muotoutuu niin toiveidesi kuin teknologisen osaamisesi mukaan, joten mietitään sopivaa projektia, polkua ja osaamisen kehittämistä yhdessä tarkemmin!

Meillä palveluiden tuottaminen on ensisijaisesti yhteistyötä niin Digian kuin keskiössä olevien asiakkaidemme ja heidän sidosryhmiensä kanssa. Digialta oman yksikkösi lisäksi kanssamme mukana palveluiden kehittämisessä ovat mm. analytiikan ammattilaiset, maailmanluokan pilvioperointiosaajat sekä timanttinen jengi palvelupistetoiminnan osalta. Yhdessä rakennamme skaalautuvia, kustannustehokkaita ja asiakasarvoa tuottavia palveluita.

Onko sinulla vahvaa osaamista esimerkiksi seuraavista teknologioista?

  • Node.js, Java/Spring Boot
  • Javascript, TypeScript, React.js, Angular ja Next.js
  • Kokemusta tietokantojen ja REST-rajapintojen parissa työskentelystä
  • Kokemusta pilvipalveluista Azure, AWS, GCP tai integraatioista

Meillä pääset työskentelemään moderneilla teknologioilla. Käy tutustumassa Digian Tech Raidariin.

Tulevasta tiimistäsi:

Arvostamme uteliaisuutta, sekä rentoa ja huumorintajuista asennetta, toisten auttamista sekä jatkuvaa oppimista. Haluamme tarjota kehittäjillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Meillä toimii useita aktiivisia OpenClub-kerhoja, joiden avulla löydät innostavaa tekemistä myös vapaa-ajalla. Kiinnostaisiko sinua vaikkapa oluet, leffat, padel, 3D-tulostus tai videopelit? Mahdollisuuksia on useita!

Digialta löydät ison talon edut yhdistettynä pienen talon rentouteen ja joustavuuteen. Meillä et jää yksin vaan saat rinnallesi osaavan joukon ammattitaitoisia kollegoita, joustavan työajan ja mahdollisuuden valita omat työkalusi sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi. Oppiminen on yksi Digian keskeisimmistä kulttuuriperiaatteista ja meiltä löytyy lukuisten koulutus- ja sertifiointimahdollisuuksien lisäksi aktiivista heimotoimintaa, josta saat vertaistukea, oppeja sekä mahdollisuuden jakaa ajatuksia eri aiheiden ympäriltä. Vastapainoa työlle tarjoavat myös vapaa-ajan mökkimme Tahkolla, Rukalla ja Vierumäellä sekä muut kattavat etumme. Lue lisää meillä työskentelystä täältä. 

Tutustu meihin lisää myös sosiaalisessa mediassa @digiaonline.

Tästä eteenpäin? 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksistasi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis jää tuleen makaamaan vaan laita rohkeasti yhteystietosi meille päin!

Jos haluat kuulla lisää meillä työskentelystä ja uramahdollisuuksista, ota yhteyttä rekrytoijiimme osoitteessa rekry@digia.com.

Tietoturvallisiin hankkeisiin työllistyviltä edellytämme Suomen kansalaisuutta ja perusmuotoisen henkilöturvallisuusselvityksen läpäisyä. 

Hae meille – Ei se polta pahasti! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Logo

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!