Kokenut integraatio-osaaja

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Tule mukaan raudankovien integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatioarkkitehtina suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla, luotsaat tiimiä teknisenä leadina, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja. Voit myös osallistua integraatioarkkitehtitiimin toimintaan kehittäen Digian integraatioarkkitehtien käytäntöjä ja osaamista.

Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan sekä kokeneen toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä. Vaihdat mielelläsi ajatuksia ja ideoita sekä oman tiimin että asiakkaan kanssa, ja olet utelias kehittymään uusissakin asioissa. Digialla meistä jokainen on myös Senior Trainee, mikä tarkoittaa sitä, että olemme työssämme valmiita oppimaan uutta (ja myös pois vanhasta) jatkuvasti ja sitä myös tuetaan meillä.

Oli tehtävänimikkeesi kumpi tahansa, lopulliseen työnkuvaasi vaikuttavat osaamisesi lisäksi myös omat toiveesi työssä kehittymiselle. Jos olet kerryttänyt kokemusta integraatiokehittäjänä ja haluaisit suunnata uraasi arkkitehtuurin pariin, on meillä erittäin toimiva urapolku kohti arkkitehdin tehtäviä. Saat tueksesi kokeneen mentorin ja tutustut arkkitehdin vastuualueen tehtäviin, jolloin pääset siirtymään askel kerrallaan kohti kokonaisvaltaista arkkitehdin roolia.

Voimme räätälöidä tehtäviä toiveidesi ja taustasi mukaisesti. Esimerkiksi arkkitehtina painopisteitä voidaan muokata myynnin tuen, teknisen toteutuksen tai konsultoinnin välillä. Voit toiveidesi mukaan asiakastyön ohessa toimia myös Digian sisäisenä teknologiaevankelistana, tech leadina.

Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt osaajia, joilla on jo kokemusta etenkin seuraavista teknologioista:

  • Open Source (Apache Camel, Apache Kafka, RedHat Quarkus)
  • Azure Integration Services (Logic Apps, Azure Functions, Event Grid, Service Bus)
  • Boomi
  • Mulesoft
  • MQ tai IBM App Connect

Arvostamme lisäksi myös muuta integraatio-, ohjelmointi- ja API - osaamista, sekä kokemusta projektityöskentelystä. Jos haluat tutustua tarkemmin Digialla käytettäviin teknologioihin, löydät ne täältä TechRadaristamme. Toivomme, että haluat seurata teknologian kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Nämä ovat olennainen osa kulttuuriperiaatteitamme.

Miksi Digialle Integraatio- ja API-yksikköön?

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Voit tutustua tarkemmin integraatioliiketoimintaamme täältä!

Uskomme integraatio- ja API-ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä tiedonvälityksen ja -hallinnan risteyspisteenä, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista osaamisemme kasvattamiseen tällä alueella.

Joukossamme on jo useita sertifioituja asiantuntijoita, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi laajan teknologiavalikoiman parissa.

Saat tueksesi kokeneen mentorin, joka auttaa sinua työssä alkuun ja eteenpäin sekä mukavan tiimin, jonka kanssa jakaa arjen haasteet ja onnistumiset. Toimitpa sitten kokeneena kehittäjänä tai arkkitehtina, on osaamisen kehittäminen olennainen osa kulttuuriamme. Pääset laajentamaan osaamistasi työajalla esimerkiksi erilaisten koulutusten ja sertifikaattien muodossa. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Meillä esihenkilöt pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Esihenkilöt toimivat tukenasi myös urasuunnittelussa ja auttavat toteuttamaan toiveitasi esimerkiksi rotaatiotoiveista. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit. Käy tutustumassa tulevien kollegoidesi Antin ja Tomin uratarinoihin blogeista! Tomin yhteystiedot löytyvät myös ilmoituksen alaosasta, jos haluat keskustella hänen kanssaan siitä, millaista meillä työskentely on.

Voit hakea meille mistäpäin Suomea tahansa, sillä etätyö on meillä mahdollista. Toki myös toimistolla saat halutessasi työskennellä - onhan kollegoita mukava nähdä livenä! Mikäli työskentely etänä sopii sinulle parhaiten, toimitamme sähköpöydän sekä ergonomisen työtuolin kotiisi ja toimistolla voit aina pistäytyä virkistäytymässä kollegoiden seurassa.

Vapaa-ajallasi voit myös osallistua OpenClub-kerhojemme toimintaan, joiden valikoimassa on laaja joukko erilaisia vapaa-ajan harrastuksia muun muassa kulttuurin ja urheilun parissa. Mahdollisuuksia on lukuisia!

Miten tästä eteenpäin?

Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta ja rakentaa kanssasi sinulle sopivimman roolin, joten kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksistasi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jatkuvasti avoimiin tehtäviimme – älä siis turhia odottele, vaan laita rohkeasti yhteystietosi meille.

Jos haluat kuulla lisää meillä työskentelystä ja uramahdollisuuksista, ota yhteyttä rekrytoijiimme osoitteessa rekry@digia.com tai Tomi Rantaseen +358451689887.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Logo

Kokenut integraatio-osaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!