Kokenut teollisuusmaalari

Haemme asiakkaallemme eteläiseen Kouvolaan

 

KOKENUTTA TEOLLISUUSMAALARIA

 

Työnkuva koostuu erilaisten teräsrakenteiden hiekkapuhalluksesta ja teollisesta maalauksesta. Pienehkössä yksikössä työtehtävien suhteen on kuitenkin oltava joustava, sillä ammattitaitoinenkin teollisuusmaalari osallistuu tarvittaessa esimerkiksi kokoonpanoon sekä siirtelee ja paketoi tuotteita trukilla/pyöräkuormaajalla.

Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta sekä hiekkapuhalluksesta että teollisuusmaalauksesta. Työntekijänä olet siispä omatoiminen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti annettujen ohjeiden mukaan jo pian perehdytysjakson päätyttyä.

Toivomme löytävämme työntekijän, joka on tarkka ja tunnollinen sekä huomioi työturvallisuustekijät. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Oma auto on työmatkoja ajatellen käytännössä välttämätön. Työkielenä toimii suomi tai englanti.

Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Osa työtehtävistä tehdään ulko-olosuhteissa. Palkkaus perustuu Teknologiateollisuuden TESiin ja ammattitaitoisen työntekijän kohdalla se on noin 14-16 €/h. 

Työsuhde alkaa määräaikaisena kokoaikaisena vuokratyösuhteena SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa. Odotettavissa on, että asiakasyritys rekrytoi työntekijän myöhemmin omille kirjoilleen.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä työhakemuksia erikseen, mutta lisäkysymyksiä voi esittää sitäkin kautta!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto
  • Pitkäaikainen työsuhde

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jenni.mettala@sol.fi
Sijainti: 46860 Kouvola

Logo

Kokenut teollisuusmaalari

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!