Kokki ja pikaruokatyöntekijä: Ravintola Ilo ja Terassiravintola Neulanen

Kokki ja pikaruokatyöntekijä: Ravintola Ilo ja Terassiravintola Neulanen

Ravintola Ilo toimii Näsinneulan juuressa Näsijärven välkkeessä. Ravintola Ilo tarjoaa mahdollisuuden työskentelyyn monipuolisissa à la carte -ravintolan keittiötehtävissä.

Terassiravintola Neulanen tarjoilee street food tyylisiä herkkuja rennolla otteella. Neulasen pikaruokatyöntekijä valmistaa, kokoaa ja tarjoilee asiakkaille street food -annoksia.

Haemme kesän ajaksi kokkeja ja pikaruokatyöntekijöitä osa-aikaisiin työsuhteisiin Ravintola Iloon ja Terassiravintola Neulaseen. Työntekijällä tulee olla hygieniapassi suoritettuna ennen työsuhteen alkamista.

Työt alkavat porrastetusti toukokuun ja kesäkuun aikana ja jatkuvat sopimuksen mukaan jopa elokuun loppuun asti. Työ sopii hyvin alan opiskelijoille.

Kesätyö Särkänniemessä on mahdollista yhdistää ravintola- ja caterin-alan perustutkinnon suorittamiseen. Esimerkiksi seuraavia opintojaksoja on mahdollista suorittaa kesätyön ohella:

  • Annosruokien valmistus, 25 osp
  • À la carte ruoanvalmistus, 30 osp
  • Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp. 

Mainitse kiinnostuksesi oppisopimukseen hakemuksessasi.

Palkka muodostuu tuntipalkasta ja työaikaan liittyvistä lisistä. Tuntipalkka vaihtelee tehtävän (palkkaryhmät) ja työkokemuksen mukaan. Työtehtävät kuuluvat palkkaryhmään C. Työtehtäväkohtaiset palkat voi tarkistaa Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimuksen mukaisesta palkkataulukosta, joka löytyy täältä.

Maksettavat lisät

  • Iltatyölisä klo 18.00 jälkeen on 1,39 € / h.
  • Pyhäkorvaus on 100 % korotettu tuntipalkka sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Palkkaamme Ravintola Iloon kuusi (6) kokkia ja Terassiravintola Neulaseen kuusi (6) pikaruokatyöntekijää

Haku on avoinna 1.2.-5.3.2024 saakka.

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä siihen mukaan CV:si. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Tampereen Särkänniemi Oy

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö, josta on muodostunut Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajankeskus.Särkänniemi on enemmän kuin huvipuisto. Särkänniemi koostuu viidestä elämyskohteesta, jotka ovat huvipuisto, akvaario, planetaario, Näsinneulan näkötorni sekä Koiramäki. Alueella sijaitsee myös useita kioskeja ja ravintoloita, mm. Ravintola Näsinneula. Lisäksi alueella sijaitsee Sara Hildénin taidemuseo.

Särkänniemi on vastuullinen työpaikka. Särkänniemi on Tampereen matkailun vetovoimatekijä, joka vaalii tamperelaisen ilonpidon perinteitä. Särkänniemi on alueen merkittävä nuorten työllistäjä tarjoten työpaikan sadoille kausityöntekijöille. Särkänniemessä vaalitaan vähähiilisiä ratkaisuja mm. vegaanisten vaihtoehtojen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden suosimisella, kestävillä energiaratkaisuilla ja julkisen liikenteen yhteyksien parantamiseen osallistumisella.

 

Puhelin: 020 7130200
Sijainti: Laiturikatu 1, 33230 Tampere
Logo

Kokki ja pikaruokatyöntekijä: Ravintola Ilo ja Terassiravintola Neulanen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!