Kokki kahvila-ravintolaan, Tampere

ETSIMME LOUNAS- JA BRUNSSITAITOISTA KOKKIA BISTROON TAMPEREEN KESKUSTAAN

Tampereen keskustassa sijaitseva kahvila on paikka niille hetkille, kun haluat nautiskella. Ajankohdan voit päättää itse – tarjoilemme niin aamiaista, lounasta, iltapäiväherkkuja kuin viinilasillisen työpäivän päätteeksi bistrotyyliin. Mannermainen tunnelmamme sopii täydellisesti omiin hetkiin. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Etsimme asiakkaallemme ehkä juuri Sinua, hyvällä kokemuksella varustettua kokkia Tampereen sydämessä sijaitsevaan bistroon.  

Työtehtäviisi kuuluu mm. lounaan sekä brussin ja muiden kahvilatuotteiden valmistus sekä siisteyden ylläpito. Energisen ja motivoituneen asenteen lisäksi toivomme hakijalta hygieniapassia sekä valmiutta työskennelle myös viikonloppuisin. 

Toivomme hakijalta visuaalista silmää ja hyvää näkemystä tuotteiden esillepanosta. Olet intohimoinen ja tunnet aitoa ammattiylpeyttä itsestäsi.  

Tarjoamme viihtyisän päivätyön ja kauniin työympäristön arvostetussa Bistrossa sekä tietysti iloisen rennot työtoverit, jotka tekevät työtä rakkaudesta lajiin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin kello 6.30-14.00 välille ja viikonloppuisin 7.00-15.30 välille. 

Täytä hakemus ja kutsumme sinut haastatteluun! Rekrytointia hoitaa Valtagroupissa Minna Mansikkamäki, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi ja Jussi Virta, jussi.virta@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Kokki kahvila-ravintolaan, Tampere

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!