Kokki / keittiömestari Seinäjoelle

SOL Henkilöstöpalvelut Oy
Seinäjoki
Kokoaikainen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Etsimme asiakasyrityksellemme 

reipasta ja suoraselkäistä

KOKKIA / KEITTIÖMESTARIA

Kiinnostaako sinua vastuullinen ja kokoaikainen työ, jossa voi käyttää luovuutta? Omaatko iloisen asenteen ja pidätkö ihmisten auttamisesta?

Mikäli kyllä, voit olla etsimämme osaaja. Tässä voi olla etsimäsi työpaikka.

Meillä on ilo yhdistää tekijä ja tarvitsija - tule työskentelemään kanssamme seinäjokelaiseen, lämminhenkiseen ja kodikkaaseen ravintolaan. Voit olla alan kokenut konkari tai vaikkapa vasta-alkaja.

 

Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin, työajat määräytyvät aukioloaikojen mukaan. Palkka on MaRa:n työehtosopimuksen mukainen ja kokemustaso otetaan huomioon. 

Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian ja viestit sujuvasti suomeksi. 

 

Rustaa meille itsesi näköinen hakemus ja tule haastatteluun. Toimithan ripeästi, sillä paras hakija saa paikan heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Meri Kuha, meri.kuha@sol.fi

 

Tarjoamme

Työllistyessäsi SOL:lla saat:

  • Työterveyspalvelut
  • Smartum-liinkuntaedut
  • mahdollisuuden vakinaistua meille tai suoraan asiakkaalle
  • työntekijöitä arvostavan työnantajan ja iloisen työyhteisön

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Logo

Kokki / keittiömestari Seinäjoelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!