Kokoaikainen työ tehdassiivoukseen

Oletko vailla kokoaikaista työtä vai haluaisitko vaihtaa nykyisesi uuteen? Pidätkö rutiineista ja säännöllisistä työtunneista? Tässä olisi tarjolla juuri sitä, sillä etsimme aurinkoiseen joukkoomme 

PALVELUVASTAAVIA TEHDASSIIVOUKSEEN.

Työtehtävät koostuvat ylläpitosiivoustöistä asiakkaamme tehdastiloissa. Meillä on tarjolla ihanan vakituiset työajat: ma-pe klo 7-15, jolloin pääset vapaasti suunnittelemaan viikonloppu- ja iltamenosi. Eikö olekin houkuttelevaa?

Valitun henkilön parhaat ja tärkeimmät ominaisuudet ovat reipas työskentelyote ja asenne sekä halu sitoutua työtehtäviin. On tietenkin eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta ja/tai koulutus vastaavasta työstä, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Työturvallisuuskortti vaaditaan, avustamme tarvittaessa hankinnassa. Työssä tarvitaan riittävän hyvää suomen kielen taitoa asiakaspalvelutehtäviin liittyen. Ajokortti on eduksi.

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa.

 

Kiinnostuitko? Toivottavasti! Työ alkaa 1.1.2022 ja perehdytys alkaa 1.12.2021, joten täytä pikaisesti sähköinen hakulomakkeemme. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Huhtaviita-Tolonen, anne.huhtaviita-tolonen@sol.fi

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Tornio

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!