Kokoonpanija valaistusyksikköön

Purso Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Tehtaamme on vakaa ja turvallinen työpaikka. Noin 280 työntekijästämme yli puolet on työskennellyt yhtiössämme vähintään 10 vuotta. Tehtaamme sijaitsee maaseudulla Nokian Siurossa, 10 kilometriä Nokian keskustasta ja alle 30 kilometriä Tampereelta.  Olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Työhön valitulta henkilöltä edellytetään puhdasta huumausainetestiä.

Etsimme nyt heille työntekijää kokoonpanoon vakituiseen työsuhteeseen.

Valaistusyksikön kokoonpano-osasto vastaa siitä, että asiakkaat saavat tilaamansa led-valaistustuotteet rakennuskohteisiinsa laadukkaasti ja oikea-aikaisesti.

Tehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti valaisimien kokoonpano- ja pakkaustyöt.

Odotamme sinulta huolellista työskentelytapaa sekä aktiivista ja reipasta asennetta työntekoon. Sinut perehdytetään tehtäviin, joten aikaisempaa osaamista ei vaadita, mutta kokemus teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi. Työ on tarkkuutta ja hyvää sorminäppäryyttä vaativaa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut.

Työpaikan sijainnin takia oma auto on välttämätön.

Toivottavasti kiinnostuit työpaikasta ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki p.+35840 571 1741 / minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!