Kokoonpanija

Haemme Ouneva Oy:lle Tuupovaaraan

Kokoonpanijaa

Työskentelet tärkeässä roolissa osana ohutlevytuotteiden valmistusta. Työ sisältää erilaisten metallisten ohutlevytuotteiden monipuolista kokoonpanoa. Kokoonpantavia tuotteita ovat esimerkiksi ovet, kaapit, kotelot ja luukut, joita elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuudelle valmistamme.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja erittäin vakavaraisessa 50-vuotiaassa perheyhtiössä. Pääset nauttimaan työhyvinvointia tukevista henkilöstöeduistamme. Käytössäsi on laajat työterveyshuoltopalvelut, hyvinvointiedut ePassissa ja kvartaalipohjainen palkkiomallijärjestelmä. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen. Saat arkeesi joustavuutta liukuvalla työajalla. Saat työkavereiksesi ammattitaitoisen tiimin, joiden puoleen voi aina kääntyä ja tuleva esihenkilösi on tiiviisti arjessa mukana. Meillä on käytössä nykyaikainen perehdytysjärjestelmä. Työyhteisön ja järjestelmän avulla varmistamme sinulle onnistuneen koulutuksen tehtävään.

Toivomme sinulta, että tartut tehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulta löytyy innostusta kehittyä työssäsi. Sinulta löytyy kokemusta käsi-, akku- ja paineilmatyökalujen käytöstä. Tehtävässä on hyötyä, jos osaat lukea kokoonpanopiirustuksia. Osa kokoonpantavista tuotteista ovat raskaita, jonka vuoksi hyvä fyysinen kunto on tarpeen.

Lisätietoja tehtävästä:

Meillä työskennellään arkisin päivävuorossa ja työt alkavat joustavasti klo 5-9 välillä. Työyhteisössä on mahdollisuus sopia kimppakyydeistä. Työn voi aloittaa heti. Tehtävästä ja meillä työskentelystä kertoo työnjohtajamme Kimmo Koukkunen. Kimmon tavoittaa puhelimitse 050-466 1237 tai sähköpostilla kimmo.koukkunen@ouneva.fi.

Ounevan mukava työporukka odottaa sinua jo uudeksi työkaveriksi. Kerrothan meille lisää itsestäsi, niin me olemme sinuun yhteydessä.

 

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Oy

Ouneva Oy:n erikoisosaamista on liitosteknologiat, sekä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistus. Sitoutunut henkilöstömme sekä pitkäjänteinen automaation lisääminen ovat avaintekijöitä pitkäjänteisessä kasvutarinassamme. Laaja teknologiavalikoimamme takaa monipuoliset työtehtävät ja joustavat uramahdollisuudet.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Tuupovaarantie 44, Kovero
Logo

Kokoonpanija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!