Määräaikainen / Muovilaaksontie 6

Kokoonpanija

Hae tähän työpaikkaan

All-Plast on vuonna 1968 kahdeksan hengen voimin perustettu yritys. Toimimme Heinävaarassa, lähellä Joensuuta. All-Plastin ammattilaisten tiimin muodostaa 22 työntekijää, jotka vastaavat tuotteiden laadukkaasta valmistuksesta ja tilausten organisoinnista.

Muovialan yrityksenä haluamme vähentää fossiilisen muovin tarpeetonta käyttöä ja olla edelläkävijä kestävämpien hyödyntämistapojen löytämisessä. Käytämme tuotannossamme ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Etsimme All-Plastille kokoonpanijaa muovialan käsillä tehtäviin työvaiheisiin.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden sekä osien kokoonpanoa ja kasaamista, laaduntarkkailua sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat halukkaita tekemään pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativia työtehtäviä. Tehtävässä työskentely edellyttää hyviä kädentaitoja sekä sorminäppäryyttä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden tehtävistä, mutta tehtäviin on mahdollista työllistyä ilman teollisuuden taustaakin. Tehtäviin perehdytetään ja tästä syystä tehtävät sopivat hyvin myös alanvaihtajille tai välivuoden pitäjille.

Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikottain. Aamuvuorossa työskennellään ma-pe 6-14 ja iltavuorossa työskennellään ma-pe 14-22.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen All-Plast hoitaa mahdolliset jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Maakunta: Pohjois-Karjala

Työpaikasta lyhyesti

  • Kokoonpanija, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Muovilaaksontie 6
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sorminäppäryys
  • 2-vuorotyövalmius
  • Tarkkuus

Lisäksi eduksesi on:

  • Tiimityötaito
  • Pitkäjänteisyys

HR Mentor Oy

Hyvien tyyppien rekrytoija. Olemme palkittu ja vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Muovilaaksontie 6
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!