Määräaikainen / Muovilaaksontie 6

Kokoonpanija

Hae tähän työpaikkaan

All-Plast on vuonna 1968 kahdeksan hengen voimin perustettu yritys. Toimimme Heinävaarassa, lähellä Joensuuta. All-Plastin ammattilaisten tiimin muodostaa 22 työntekijää, jotka vastaavat tuotteiden laadukkaasta valmistuksesta ja tilausten organisoinnista.

Muovialan yrityksenä haluamme vähentää fossiilisen muovin tarpeetonta käyttöä ja olla edelläkävijä kestävämpien hyödyntämistapojen löytämisessä. Käytämme tuotannossamme ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Etsimme All-Plastille kokoonpanijoita muovialan käsillä tehtäviin työvaiheisiin.

Työtehtävät pitävät sisällään tuotteiden sekä osien kokoonpanoa ja kasaamista, laaduntarkkailua sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista.

Etsimme henkilöitä, jotka ovat halukkaita tekemään pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativia työtehtäviä. Tehtävässä työskentely edellyttää hyviä kädentaitoja sekä sorminäppäryyttä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden tehtävistä, mutta tehtäviin on mahdollista työllistyä ilman teollisuuden taustaakin. Tehtäviin perehdytetään ja tästä syystä tehtävät sopivat hyvin myös alanvaihtajille tai välivuoden pitäjille.

Työskentely tapahtuu kahdessa vuorossa, jossa työvuorot vaihtuvat viikottain. Aamuvuorossa työskennellään ma-pe 6-14 ja iltavuorossa työskennellään ma-pe 14-22. Työt alkavat porrastetusti elo-syyskuussa.

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Ville Väänänen, p. 050 323 8432 tai ville.vaananen@hrmentor.fi

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Kokoonpanija, Määräaikainen
  • HR Mentor Oy, Muovilaaksontie 6
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Sorminäppäryys
  • Pitkäjänteisyys
  • Tarkkuus
  • Valmius 2-vuorotyöhön

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 323 8432
Sijainti: Muovilaaksontie 6
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!