Kokoonpanijoita teollisuuteen

Etsimme Iittalaan kokoonpanijoita asiakkaallemme, joka on kansainvälisesti pitkään toiminut teollisuuden toimija.

 

Työ on tuotannossa tehtävää kokoonpanotyötä, särmäystä ja muita työssä tehtäviä erilaisia työvaiheita. 

Tehtävään saa hyvän perehdytyksen, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla juuri näihin tehtäviin aikaisempaa kokemusta. Olet työskentelyotteeltasi huolellinen ja reipas. Tarkkuutta ja huolellisuutta vaaditaan myös.

Toivomme, että sinulla on jokin ammatillinen peruskoulutus, juuri valmistumassa tai sinulla on jonkin verran aikaisempaa tuotantokokemusta.

Työ on säännöllistä päivätyötä 40 tuntia viikossa ja käytössäsi ovat liukumat, niin että työpäivä alkaa joko aamulla 06.00 tai 7.15.

Työ alkaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä, ja työ kestää asiakkaamme tarpeen mukaan.

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian! Lisätietoja saat ValtaGroupilta minna.mansikkamaki@valtagroup.fi tai soita numeroon 040- 571 1741

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!