Kokoonpanoautomaatin käyttäjä

Haemme Ouneva Oy:lle Tuupovaaraan

Kokoonpanoautomaatin käyttäjää

Työtehtävä sisältää kokoonpanolinjaston valvontaa, häiriöiden poistoa, syöttölaitteiden täyttöä, asetusten tekemistä tuotteen vaihtuessa, huoltoa ja tuotteiden pakkausta. Luvassa on monipuolinen työnkuva nykyaikaisen teknologian parissa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Omaamme kotimaisen perheyhtiön arvot ja suuren kansainvälisen konsernin vakavaraisuuden. Käytössäsi on laajat työterveyshuoltopalvelut, hyvinvointiedut ePassissa ja kvartaalipohjainen voittopalkkiojärjestelmä. Meillä on käytössä nykyaikainen perehdytysjärjestelmä. Työyhteisön ja järjestelmän avulla varmistamme sinulle onnistuneen koulutuksen tehtävään.

Mitä toivoisimme sinulta?

Tehtävässä pärjää hyvällä sorminäppäryydellä sekä huolellisella ja itsenäisellä työskentelyotteella. Olet innokas oppimaan uusia asioita ja työskentelet vahvalla asenteella. Mikäli olet työskennellyt aikaisemmin vastaavissa teollisuuden tehtävissä tai sinulla on tekninen koulutus, on näistä etua työhön. Olemme avoimia erilaisille taustoille, joten haethan rohkeasti tehtäväämme.

Lisätietoja työtehtävästä:

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työskentelemme 2- tai 3-vuorotyössä työtilanteen mukaan. Työaikajärjestelyissä olemme joustavia. Työn aloituksesta sovitaan yhdessä sinun kanssasi. Työyhteisössä on mahdollisuus sopia kimppakyydeistä.

Heräsikö sinulle mieleen kysymyksiä? Tehtävästä ja meillä työskentelystä lisää kertoo tehtaanjohtaja Juha Tuupanen. Juhan tavoittaa puhelimella 040-510 9278 tai sähköpostilla juha.tuupanen@ouneva.fi

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia teollisuuden työtehtävien parista? Ounevan mukava työyhteisö odottaa jo sinua uudeksi työkaveriksi.

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Oy

Ouneva Oy:n erikoisosaamista on liitosteknologiat, sekä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistus. Sitoutunut henkilöstömme sekä pitkäjänteinen automaation lisääminen ovat avaintekijöitä pitkäjänteisessä kasvutarinassamme. Laaja teknologiavalikoimamme takaa monipuoliset työtehtävät ja joustavat uramahdollisuudet.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen konserni on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

 

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Teollisuustie 21, Tuupovaara
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!