Keikkatyö/kesätyö

Kokoonpanotyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

AVOIN HAKU

Etsimme asiakkaillemme

TEOLLISUUDEN KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ PIRKANMAALLE

Voit olla vastavalmistunut alan uusi osaaja tai jo jo pitempään alalla työskennellyt. Pääasia on, että viihdyt teollisuuden toimialalla, et pelkää ajoittain hektisiäkin päiviä ja fyysinen työ on sinulle tuttua. Sinulla on työskentelymahdollisuus vuorotytössä ja tarvittaessa sinulla on auton käyttömahdollisuus, mikäli toimipaikan sijainti sitä vaatii.

Olet kiinnostunut erilaisista kokoonpanon työtehtävistä. Haluat oppia uutta tai kehittää jo osaamisiasi taitoja. Räätälöidään sopiva paikka kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Olet täysi-ikäinen, reipas ja työtä pelkäämätön. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, olet tarkka ja luotettava.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, millaisissa tehtävissä haluaisit työskennellä ja mille ajalle etsit töitä.

TARJOAMME SINULLE mahdollisuuden työllistyä osaksi kansainvälistä SOL-Konsernia. Asiakkaamme toimivat usealla toimialalla, kuten Teollisuus, Logistiikka ja Tuotanto. 

Maksamme aina vähintään alan TES-kohtaisen palkan, saat kauttamme tehtävässä tarvittavat suojavarusteet, asiakaskohteessa sinut perehdytetään tehtävään ja koeajan jälkeen tarjoamme SMARTUM edun. 

Jos sinulle tulee kysyttävää, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse elisabeth.porkka@sol.fi

Liity osaksi aurinkoista SOL osaajajoukkoa!

Työpaikasta lyhyesti

  • Kokoonpanotyöntekijä, Keikkatyö/kesätyö
  • SOL Konserni
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Konserni

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi
Logo

Kokoonpanotyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!