Kellonkärki 8

Kondiittori/avustava kondiittori

Hae tähän työpaikkaan

Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Se on osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Haemme Kuopioon Truben leipomoon KONDIITTORIA. Voit olla joko kokenut konkari tai sitten aloittaa urasi konditorion avustavilla tehtävillä.

Edellytämme sinulta leipuri-kondiittorin koulutusta, mutta alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Meille tärkeintä on palava halu oppia uutta.

Kyseessä on aluksi määräaikainen työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika 40 h/viikko ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 05-22 välille.

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Trube Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 8-16 Päivi Savolainen p. 050 555 9127

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Kondiittori/avustava kondiittori
  • HR Mentor Oy, Kellonkärki 8
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Kondiittorin koulutus
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Vastuullinen työskentely

Lisäksi eduksesi on:

  • Halu oppia uusia asioita

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kellonkärki 8

Logo

Kondiittori/avustava kondiittori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!