Kone- ja sähköasentaja kesä 2024

Haemme huolto- ja kunnossapitoyksikköön kesätöihin sähkö- ja koneasentajia huvilaitteiden kunnossapitotehtäviin.

Palkkaamme 10 työntekijää ajalle 1.5.–15.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keskeisimpiä työtehtäviä ovat huvilaitteiden tarkastus- ja testaustyöt.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun.
Toimi nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja palkkaamme mahdollisesti jo hakuaikana. Liitä hakemukseen mukaan myös CV:si.

Lisätietoja antavat huollon työnjohtajat Jarmo Körkkö ja Marko Havanka hakuaikana tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12–15 puh. 0207 130 396.

Tehtävän palkkaus määräytyy työntekijän alan koulutuksen ja kokemuksen mukaan. 

Hakuaika 8.1.-2.4.2024

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Tampereen Särkänniemi Oy

Päivä Särkänniemessä on ainutlaatuinen. Elämysten kokeminen vastapainona arjen kiireelle on tärkeää. Jokainen Särkänniemen työntekijä on osa asiakkaan onnistunutta Särkänniemi-päivää. Yhdelle muistojälki saattaa jäädä juurikin Possujunan kuljettajasta, toiselle Narunvedon myyjästä. Joku saattaa muistaa parhaiten alueen kauneuden ja siisteyden, joku taas puolestaan ravintolassa nautitun herkkuaterian. Me särkänniemeläiset tuotamme yhdessä iloa sadoille tuhansille ihmisille.

Kausityöntekijä on Särkänniemen kasvot. Ilman kausityöntekijöitä Särkänniemen ilon kokemukset jäisivät antamatta. Kausityöntekijät tekevätkin sen tärkeimmän työn Särkänniemessä. Siksi me tarvitsemme juuri sinua.

Särkänniemi on vastuullinen työpaikka. Särkänniemi on Tampereen matkailun vetovoimatekijä, joka vaalii tamperelaisen ilonpidon perinteitä. Särkänniemi on alueen merkittävä nuorten työllistäjä tarjoten työpaikan sadoille kausityöntekijöille. Särkänniemi on rakentanut ja ylläpitää Taysin pääaulan yhteydessä maailman ensimmäistä Sairaalahuvipuistoa, jossa sairaalan potilaat perheineen voivat kokea yhteisiä ilon hetkiä ilmaiseksi.  Särkänniemessä vaalitaan vähähiilisiä ratkaisuja mm. vegaanisten vaihtoehtojen ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden suosimisella, kestävillä energiaratkaisuilla ja julkisen liikenteen yhteyksien parantamiseen osallistumisella.

Muutakin kuin kesätyöpaikka. Särkänniemessä on toimintaa ympäri vuoden. Huvipuiston laitteet pyörivät kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun, jonka jälkeen ne pyörähtävät vielä kerran käyntiin syyslomalla Karmivan karnevaalin merkeissä. Marras-joulukuussa Koiramäen eläinpuistossa puolestaan vietetään tunnelmallista Koiramäen joulua. Näsinneulan näkötorni, Akvaario, Neula Sky Cafe, Ravintola Näsinneula ja Ravintola Ilo ovat avoinna vuoden ympäri. Särkänniemi tarjoaa töitä esimerkiksi opintojen oheen juuri sopivasti ja joustavasti sinulle sopivina ajankohtina.

Sijainti: Laiturikatu 1, 33230 Tampere

Särkänniemi on ennen kaikkea hauska työpaikka, jossa yhteisöllisyyden tunne on vahvasti läsnä. Särkänniemestä saat elinikäisiä ystäviä ja monet ovat löytäneet Särkänniemestä myös sen elämänsä rakkauden. Särkänniemessä voi tehdä myös pitkän uran. Monet Särkänniemen vakituiset työntekijät ovat aloittaneet kesätyöntekijänä ja edenneet jopa esihenkilöiksi tai johtoportaaseen.

Logo

Kone- ja sähköasentaja kesä 2024

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!