Koneajotaitoisia varastotyöntekijöitä Assistorille

Etsimme koneajotaitoisia varastotyöntekijöitä varaosalogistiikan yritykseen Vantaalle!

Assistor on autoalan varaosa- ja materiaalitoimituksiin erikoistunut logistiikkayhtiö, jossa työskentelee 60 varastoalan, logistiikan ja myynnin ammattilaista. Työpaikan toimipiste sijaitsee Vantaan Aviapoliksen alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n varrella.

Työnkuva koostuu pääosin auton varaosien keräyksestä ja hyllytyksestä ja muista monipuolisista logistiikka-alan tehtävistä. Haussa on nyt työntekijöitä, jotka voivat työskennellä 5 kertaa viikossa.Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-22 välille, sekä lauantaisin 8-16. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin, mutta mikäli et pysty tekemään lauantaivuoroa, ilmoitathan sen hakemuksessasi. 

Etsimällämme tekijällä olisi suotavaa löytyä jo näppituntumaa koneisiin (esimerkiksi vastapaino-, korkeakeräily-, työntömastotrukki), mutta myös vahva kiinnostus ja valmiudet oppia koneiden käsittelyä huomioidaan. Hyvä fyysinen kunto, korkea paineensietokyky ja oma-aloitteisuus ovat myös tarpeen. Palkkaus on auto- ja konekaupan työehtosopimuksen mukainen. 

 

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Trukkiosaamista
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Erinomaista suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme?

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. 

 

Niina Lahti

Rekrytointikoordinaattori

niina.lahti@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Transval

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Aviapolis
Logo

Koneajotaitoisia varastotyöntekijöitä Assistorille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!