Koneasentaja, DMG MORI, Pirkkala

Haemme asiakkaallemme DMG Mori Finland Oy:lle

työstökoneiden KONEASENTAJAA Pirkkalaan.

Osana globaalia myynti- ja palveluverkostoamme DMG MORI tarjoaa kokonaisratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin Suomessa. DMG MORI yhdistää saksalaiset ja japanilaiset perinteet, joihin sisältyy tarkkuus ja tekninen johtajuus työstökoneiden rakentamisessa. Yli 140 vuoden korkean teknologiaosaamisen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta odotamme yhteistyötä kanssanne, jotta pystymme tuottamaan asiakkaillemme maksimaalisen tuottavuuden ja kestävän kasvun. www.dmgmori.com

Työtehtäviisi sisältyvät koneiden huolto-, vianetsintä- ja korjaustoimet sekä uusien koneiden asennukset. Työ on liikkuvaa ja sitä tehdään kentällä asiakkaiden luona. Työskentelet osana koneasentajien tiimiä. 

Tehtävässä menestymisen kannalta edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja teollisuusympäristön tuntemusta. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta koneasennuksista ja erilaisista koneiden huolto- ja korjaustoimista. DMG Mori on maailman johtava työstökonevalmistaja ja heidän koneensa ovat laadukkaita, joten samaa laatua ja arvoa vaaditaan myös asentajien asiakaspalvelussa. Tärkeää on, että omaksut uudet asiat nopeasti ja tartut toimeen. Liikkuvan työn vuoksi sinulla tulee olla valmius matkustaa Suomessa ja satunnaisesti Baltian maissa. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle liikkuvan ja itsenäisen työn mielenkiintoisessa, muuttavassa ympäristössä laadukkaiden sekä maailmanlaajuisesti tunnettujen koneiden parissa. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja lisäksi DMG Mori kouluttaa vuosittain työntekijöitään muun muassa yrityksen eri tehtailla ympäri maailman. Yksin ei tarvitse pärjätä, sillä ammattitaitoinen ja kannustava tiimi toimii tukenasi tilanteessa kuin tilanteessa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja solmitaan suoraan DMG Mori Oy:n kanssa. Päätoimipisteesi sijaitsee Pirkkalassa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Anna Hirsimäelle, p. 050 382 2466, tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö anna.hirsimaki@valtagroup.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Koneasentaja, DMG MORI, Pirkkala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!