Koneenasentajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Teollisuuden kone- ja mekaanisten asennusten ammattilainen! Haluatko olla mukana tekemässä teollisuusasiakkaidemme tuotantolaitoksista varmasti toimivia ja tehokkaita? Viihtyisitkö mutkattomassa työyhteisössä, jossa on hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit molempiin kyllä, meillä on sinulle paikka!

Liiketoimintamme kasvun myötä etsimme alkuvuoden aikana uusia cavereita kone-/mekaanisiksi asentajiksi Valkeakosken ja Ylöjärven tiimeihimme.

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä ensisijaisesti työskentelet tuotannon laitteiden parissa huolehtien niiden toimivuudesta: teet projektiluonteisia laite- ja teräsrakenneasennuksia sekä muita huolto- ja vianselvitystöitä. Osaamisesi perusteella tehtävään voi kuulua myös hitsausta, mutta hitsaustaito ei ole edellytys tähän tehtävään.

Työskentelet erilaisissa asiakaskohteissamme esimerkiksi paperi-, teräs- ja kemianteollisuudessa. Pääasiallinen työskentelypaikkakuntasi on Ylöjärvi tai Valkeakoski, mutta tarpeen mukaan liikut Pirkanmaan alueella. Halutessaan sinulla on mahdollista osallistua reissuhommiin ympäri Suomea ja Pohjois-Eurooppaa. Työajat ovat arkisin 7.00-15:30.

Tarjoamme ammattilaisille monipuolisen työympäristön ja -tehtävät, joiden muodostumiseen pääset olennaisesti vaikuttamaan. Etsimme tekijöitä erikseen sekä Ylöjärvelle että Valkeakoskelle – merkkaathan hakemukseesi, kumpi paikkakunta sopii sinulle paremmin.

Mitä me tarjoamme sinulle?

🏢 Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🙌 Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Henri, Antti tai Sanni. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Edellytämme tehtävään useamman vuoden kokemuksen teollisuuden mekaanisista (kunnossapito)asennuksista, tai muuten hankitun ammattitaidon esim. erilaisista koneista tai moottoreista
  • Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä asennustyössä sekä yhteistyötaitoja tiimisi sekä asiakkaan kanssa
  • Tehtävissä edellytetään voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Tarpeen mukaan se voidaan suorittaa myös kauttamme, työn aloituksen yhteydessä.

Katsomme eduksesi

  • Tehtävään soveltuva koulutus kuten koneenasentaja tai muu soveltuva koulutus
  • Hitsaustaito
  • Harrastuneisuus erilaisia koneita kuten autoja kohtaan

Työn aloitus on joustavasti alkuvuodesta, sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Joonas Riihelä, p. 040 5728843 tai sähköpostitse joonas.riihela@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.3.2024 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Caverion Industria Oy

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Puhelin: 040 5728843
Sijainti: Valkeakoski, Ylöjärvi
Logo

Koneenasentajia teollisuuteen Pirkanmaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!