Koneenhoitaja tuotantoon Länsi-Tampereelle

Etsimme asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ koneenhoitajan tehtäviin Länsi-Tampereelle. 

Tehtävässä toimit koneenhoitajana ja huolehdit raaka-aineen lisäyksestä tuotantolinjalla. Tuotantolinjan loppupäässä valmistuva tuote huolitellaan ja pakataan lähtövalmiiksi. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa tuotantotiloissa mukavien työkavereiden kanssa. Työssä pärjäät parhaiten jos sinulla on positiivinen ja innokas asenne sekä haluat oppia uutta. 

Työtä tehdään 2-3 vuorossa. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde 6-12 kuukautta. Määräajan jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. Aloitus mahdollisimman pian ja palkkaus TES:n mukaan. 

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!