Koneenkuljettaja

Etsimme nyt asiakkaallemme Tampereelle

KONEENKULJETTAJAA kiinteistöhuollon tehtäviin.

Työ pitää sisällään kiinteistöhuollon koneenkuljetustehtäviä ja mahdollisia muita kiinteistöhuollon tehtäviä sesongin mukaan. Kuljetustehtäviin kuuluu mm. auraus, hiekoitus ja harjaustöitä. 

Työ on kokopäivätyötä asiakkaan tarpeen mukaan. Sesongista riippuen työaika voi vaihdella.

Edellytämme hakijalta Wille- ja pyöräkuormaaja kokemusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sekä omaa joustavan ja reippaan asenteen työntekoon. Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Eduksi katsotaan mahdollisuus käyttää oma autoa.

Tarjolla on monipuolinen ja vaihteleva työ mukavassa työyhteisössä. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit olla yhteydessä ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, p. +35840 571 1741, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!