Koneistaja/kappaleenvaihtaja, Pirkkala

Etsimme asiakkaallemme 

KONEISTAJAA / KAPPALEENVAIHTAJAA.

Pirkkalassa sijaitseva perheyritys valmistaa metallituotteista erilaisia komponentteja ja kappaleita laajan asiakaskunnan ja asiakassektorin tilausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu kappaleiden vaihtotyöt koneistamossa.

Haemme ensisijaisesti innokasta persoonaa, joka haluaa oppia uutta. Osaamisen puolesta riittää, että olet teränvaihtotaitoinen. Tärkeimmät ominaisuutesi tässä työssä ovat innokkuuden lisäksi ahkeruus, hyvät kädentaidot, halu oppia uutta ja hyvä fysiikka. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, 1-2 vuorotyö, ma-pe 40/vk. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää tekijä, josta saadaan vakituinen ja pitkäaikainen osaaja taloon. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja yrityksessä, missä sinua ja työpanostasi arvostetaan. Työpaikalle on loistavat kulkuyhteydet.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!