Koneistaja

Haemme Ase Utra Oy:lle Lehmoon

Koneistajaa (2 paikkaa)

Sinä aseenvalmistuksesta kiinnostunut koneistaja! Haluaisitko työskennellä yhdessä alasi merkittävimmistä työpaikoista ja tulla osaksi mukavaa ammattilaisten porukkaamme valmistamaan äänenvaimentimia?

Ase Utra on yksi maailman suurimmista äänenvaimenninvalmistajista, ja työssäsi pääset käyttämään viimeisintä teknologiaa ja työstämään laadukkaita materiaaleja. Koneistajamme valmistavat vaimentimia tarkkuusvaletuista komponenteista nykyaikaisilla CNC-koneilla. Sinua odottaa Lehmon-tehtaallamme mukava ja rento 20 hengen työporukka. Työskentelemme kahdessa vuorossa, eli yöksi ei tarvitse töihin jäädä.

Ase Utrassa yhdistyvät perheyhtiön arvot ja kansainvälisen yritysryhmän edut. Tarjoamme sinulle rennon ja joustavan työilmapiirin ja paikan, jossa työntekijöistä pidetään huolta. Vakituisena ja kokoaikaisena työntekijänämme saat käyttöösi laajat työterveyshuollon palvelut, ePassin, kannustavan voittopalkkiomallin sekä muut henkilöstöedut.

Ketä etsimme

Etsimme osaavaa ja mutkatonta tyyppiä, jolla on työssä tai koulutuksessa saatua kokemusta koneistuksesta. Arvostamme toki aiempia taitoja asetustyössä ja sorvauksessa, mutta ne eivät kuitenkaan ole pakollisia, sillä työhön perehdytetään kyllä hyvin ennen hihojen käärimistä. Koska työskentelemme aseiden parissa, sinun on kuitenkin oltava vähintään 18-vuotias ja taustaltasi nuhteeton, sillä molemmat ovat edellytyksiä työn vaatiman aseenkäsittelyluvan saamiselle.

Kuulostaako sinun paikaltasi? Haluatko kuulla hommasta lisää? Tuleva esihenkilösi, työnjohtajamme Matti Manni kertoo mielellään. Soita Matille numeroon 050 374 9084 tai laita sähköpostia osoitteeseen matti.manni@aseutra.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Ase Utra Oy

Ase Utra on yksi maailman suurimmista kiväärien äänenvaimenninvalmistajista. Valmistamme ja kehitämme äänenvaimentimia niin metsästäjien ja ampuharrastajien kuin viranomaisten ja sotilaidenkin tarpeisiin.

Ase Utra on osa Ouneva Groupia, joka tunnetaan maailmalla kansainvälisenä teollisuuden sopimusvalmistajana ja tuotekehityskumppanina. Olemme kuitenkin ennen kaikkea suomalainen perheyritys, jolle on tärkeää kehittää sekä omaa alaamme, työelämää että maakuntaa. Tarjoamme työpaikkoja, joissa yhdistyvät maailmanluokan teknologiat ja vahva tekemisen meininki.

 

 

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Valokaarentie 8, Lehmo
Logo

Koneistaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!