Koneistaja

Haemme tiimiimme osaavaa koneistustyöntekijää, jolla on kokemusta työstökoneiden käytöstä, sekä CNC-ohjatuista että manuaalikoneista. Koneiden käyttöön annetaan opastus, mutta aiempi kokemus kalustevalmistuksen koneista on suotavaa.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä ratkaista ongelmia itsenäisesti. Arvostamme myös hyviä puusepäntaitoja sekä vastuullisuutta työstä, erityisesti laadun suhteen. Työ ei vaadi erityistä fyysistä voimaa, ja tarvittaessa työaika saattaa liukua. Keskimääräinen työaika on noin 40 tuntia viikossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön on suotavaa, vaikkakaan ei tällä hetkellä todennäköistä.

Tehtävä sisältää pääasiassa koneistustyötä, mutta mahdollisesti myös muita työtehtäviä. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-huhti-toukokuun aikana, ja työsuhde on aluksi määräaikainen lokakuun loppuun 2023 asti. Hyvälle puusepälle löytyy meiltä kuitenkin töitä jatkossakin.

Jos olet motivoitunut koneistuksen ammattilainen ja haluat liittyä tiimiimme, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa Talent Center.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 30.3.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Nokkonen, jari.nokkonen@talentcenter.fi, p. +358 40 523 2930.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Niemen Tehtaat Oy

Kun vasta 19-vuotias Wilho Niemi perusti puusepän verstaan kiikkalaisen torpan nurkkaan vuonna 1898, hän uskoi, että puusta valmistetuilla tuotteilla on tulevaisuudessa kysyntää. 120 vuotta ja neljä sukupolvea myöhemmin voidaan todeta hänen olleen aivan oikeassa.

Wilho valmisti polkusorvilla niin ämpärinsankojen puuosia, sotilaspiippuja Venäjän armeijalle kuin puunappejakin, lasten leluja ja alusta pitäen myös huonekaluja. Nykyisin näitä puusepänperinteitä siivittää pitkälle automatisoitu tuotanto, jonka pääpaino on siirtynyt leluista kodinkalusteisiin, päiväkoti- ja toimistokalusteisiin, jopa meriteollisuuteen asti.

Pirkanmaalaisen perheyrityksen polku puunapeista nykypäivään on lyhyempi kuin luulisi. Niemen Tehtaiden omaan suunnitteluun on luotettu alusta asti, kädentaitojen ja koneiden jäljen on pitänyt olla priimaa, asiakkaiden tarpeet on täytynyt tuntea ja tuotannosta saada kannattavaa.

Talouden suhdanteet ovat menneet siksakkia ja niiden mukana myös huonekalutehtaan toiminta, mutta omaan tekemiseen on aina uskottu ja sen eteen on tehty hartiavoimin töitä – jo yli sadan vuoden ajan on työllistetty suomalaisia.

Wilhon jälkeen perheyritystä ovat johtaneet omaan visioonsa luottaen Aarno, Matti ja nyt Panu. Jo neljännessä polvessa yritys on puskettu läpi tyynen ja myrskyjen kotimaisuuteen, osaamiseen, laatuun uskoen – unohtamatta tietenkään sitkeää työntekoa.

Sijainti: Teollisuuskatu 7, 38210 Sastamala
Logo

Koneistaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!