Koneistajia Turkuun

Koneistajia Turkuun

Etsimme asiakkaallemme koneistajia Turkuun ja Raisioon. Työpaikka tunnetaan hyvästä ja reilusta ilmapiiristään, jossa jokaiselle annetaan mahdollisuus loistaa omana itsenään. Oletpa sitten koulusta vastavalmistunut tai kokeneempi kaveri, sinusta ollaan kiinnostuneita ja välitetään aidosti. Palkka määräytyy osaamisesi mukaan, pääasia on asenne työntekoa kohtaan. Työssä menestymiselle mm. NC ohjelmoinnin perusteet, piirustusten lukutaito, mittalaitteiden käytön sekä suomenkielen osaaminen on ehdoton edellytys. Toivomme hakijalta kokemusta alalta, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Kokemusta Siemens 840D -ohjauksesta ja siltanostureiden käytöstä arvostetaan. Valmius kolmevuorotyöhön on suotavaa, mutta työ saattaa olla myös 2-vuorotyötä.

Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen myös liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen maksimissaan 240 €/vuosi, min. työaika 15(h/vko).

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

 

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Sähköposti: mervi.santavuori@sol.fi
Sijainti: Turku ja Raisio

Logo

Koneistajia Turkuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!