Konetekniikan lehtori, tai yliopettaja

Haemme konetekniikan lehtoria, tai yliopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat opetustehtävien lisäksi koulutusympäristöjen ja -valmiuksien kehittäminen yhteistyössä henkilöstömme sekä alan yritysten kanssa.   Opetustehtävät liittyvät konetekniikan perus- ja ammattiaineiden opetukseen, lisäksi tehtäviin kuuluu opinnäytetöiden ja oppilasprojektien ohjaustehtäviä. Opetettavia aihealueita ovat koneensuunnitteluun ja tuotekehitykseen liittyvät aineet, esimerkiksi erilaiset suunnitteluohjelmistot ja niiden soveltaminen. Lisäksi valittu henkilö pääsee toteuttamaan opetusta uudessa englanninkielisessä kansainvälisessä konetekniikan tutkinto-ohjelmassa.  Tehtäviin kuuluvat myös kansainvälinen yhteistyö sekä mahdolliset opetuksen kansainväliset kehityshankkeet.

Valittava henkilö osallistuu myös kehityshankkeisiimme projektiorganisaation jäsenenä tai projektipäällikkönä. Hankekantamme on laaja ja kasvava, painottuen vähähiilisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin, joustavaan tuotantoautomaatioon ja robotiikkaan sekä digipedagogiikkaan.  

 

Edellytämme:

Hakijalta edellytetään vähintään kolmen vuoden työkokemusta koneensuunnitteluun liittyvistä tuotekehitys- tai tuotantotehtävistä, hyviä tiimityö- sekä projektinhallintataitoja. Edellytämme lisäksi vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogisia opintoja, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Yliopettajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva lisensiaatin tai tohtorin tutkinto. Lehtorin tehtävän kelpoisuusvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

 

Arvostamme/eduksi luetaan:

Arvostamme valmiuksia em. aihealueiden opetukseen ja monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Koneensuunnittelun tuotekehitys- ja suunnittelutehtävissä hankittu työkokemus sekä alan tuotekehityksessä sovellettujen simulointimenetelmien ja digitaalisten ratkaisujen hallinta katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan hankekantamme painoaloja tukeva osaaminen, kuten asiantuntemus vähähiilisistä ratkaisuista, moderneista valmistusmenetelmistä, tuotteen elinkaariajattelusta sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisista suunnittelumenetelmistä.  Eduksi luetaan myös valmius auto- ja työkonetekniikan ammattiaineopetukseen ja ohjaukseen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Koeajan osalta tehtävän täytössä noudatetaan kulloinkin voimassa olevan työsopimuslain määräyksiä.

 

Lisätiedot/yhteystiedot

 Hakuaika tehtävään on voimassa 3.3.2023 - 31.03.2023. Työsuhde alkaa 17.4.2023, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkö- ja automaatiotekniikan ja konetekniikan koulutuspäällikkö Helena Tolonen (helena.tolonen@oamk.fi) puh. 040 141 5122 ja lehtori Anu Tammela (anu.tammela@oamk.fi) 050 475 1678.

Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Oulun Ammattikorkeakoulu

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme erityisesti Pohjois-Suomea ja keskitymme painoalojemme mukaisesti vähähiilisiin ja digitaalisiin ratkaisuihin sekä digipedagogiikkaan.

Puhelin: 020 6110200
Sähköposti: hr@oamk.fi
Sijainti: Yliopistokatu 9, 90570 Oulu

 

 

Logo

Konetekniikan lehtori, tai yliopettaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!