Koodaava arkkitehti

Haluatko vaikuttaa palveluihin, jotka parantavat tuhansien ihmisten arkea? Etsimme proaktiivista ja kokenutta koodaavaa arkkitehtia, joka pysyy ajan hermolla ja "kädet savessa". Liity osaksi tiimiämme ja auta kehittämään sekä uudistamaan palveluitamme.

Mitä teet?

Tuotekehitysyksikkömme kehittää vahvassa kasvussa olevaa työajanseurantajärjestelmä Visma Entryä sekä työmaajärjestelmä Visma Moveniumia. Järjestelmät palvelevat yli 170 toimialaa, joten pääset työskentelemään monipuolisten ohjelmien parissa. Tehtävässäsi toimit suunnannäyttäjänä ja vastaat teknologiaratkaisujemme kehityksestä infrasta fronttiin. Sinulla on merkittävä rooli arkkitehtuurimme suunnittelussa ja sen varmistamisessa, että ratkaisumme ovat kestäviä ja skaalautuvia.

Työkalumme ja teknologiamme

Käytämme muun muassa AWS, EmberJS, MongoDB, NodeJS, Laravel (PHP), Kubernetes, Pulumi, React, Serverless Framework ja Terraform -teknologioita. Työssäsi pääset olennaisesti vaikuttamaan teknologia valintoihimme ja työskentelytapoihimme.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vahvaa kokemusta palveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

  • Kykyä ohjata tiimiä teknisissä ratkaisuissa ja pysyä itse aktiivisesti koodaamisen parissa.

  • Kokemusta ketterässä kehitystiimissä työskentelystä.

  • Halua ja kykyä oppia uutta sekä kehittää omaa ja tiimin osaamista.

Tarjoamme

Mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä Visma-konsernia, Euroopan suurinta SaaS-toimittajaa. Saat tilaisuuden vaikuttaa tuotteidemme kehitykseen ja osallistua kansainvälisten kollegoiden kanssa toimintaamme. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut ja työympäristön, joka on toistuvasti palkittu Great Place To Work -tutkimuksessa. Voit työskennellä joustavasti etänä tai toimistolta - mikä sinulle parhaiten sopii. Meillä on toimipisteitä eri puolella Suomea ja kokoonnumme säännöllisesti aivan Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistoomme. 

Mikäli olet kiinnostunut tästä tehtävästä tai sinulla on kysymyksiä, tuotekehityksen esimies Juha-Matti Hakala vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit tavoittaa hänet sähköpostitse juha-matti.hakala@visma.com tai puhelimitse 0407648252.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Visma Devenor Oy

Visma Devenor on kompakti noin 60 työntekijän ketterä kasvuorganisaatio suuren ohjelmistotalon sisällä. Toimintamme kulmakivenä on asiakaslähtöisyys sekä kulunvalvonnan, työajanseurannan sekä -hallinnan vankka tuntemus. Varmistaaksemme asiakkaidemme sujuvan arjen, kehitämme toimintaamme jatkuvasti toimialojen ja lainsäädännön tarpeet huomioiden. www.visma.fi/yritykset/visma-devenor-oy 

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.f

 

Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Koodaava arkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!