Koodaava ohjelmistoarkkitehti

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimattaUurramme uraa karsimalla kuraa, eli edelläkävijöinä poistamme sekä omista että asiakkaidemme työpäivistä turhaa työtä. Tarvitsemme sinua – koodaava ohjelmistoarkkitehti – liiketoimintakriittiseen top secret -tason tehtävään Helsinkiin, Tampereelle, Poriin, Ouluun tai Turkuun!

Mikä homma?

Emme voi kertoa. Kyseessä on uusi positio, joka on liiketoimintamme tulevaisuuden kannalta merkittävä. Huippusalaiseen työnkuvaasi kuuluu kehittää kokonaan uutta ohjelmistoratkaisua, joka tulee tuottamaan bisnesimpaktia. Pääset suunnittelemaan ratkaisun arkkitehtuuria puhtaalta pöydältä (tai no, korkeintaan kahvitahroja voi olla…) sekä toteuttamaan tuotetta pitkäjänteisesti.

Aivan kuten arkkitehti on vastuussa suunnittelemiensa rakennusten tarkoituksenmukaisuudesta ja toimivuudesta, tämäkin työ tarjoaa perustuksiaan myöten vastuuta. Koodaavana ohjelmistoarkkitehtinä toteutat itseäsi sekä olet mukana muuttamassa kokonaista toimialaa.

Työsi tavoitteena on, että vähintään 150 kollegasi työt muuttuvat entistä mielekkäämmiksi. Toimit yhdessä osaavan tiimin kanssa HR:n hiekkalaatikolla.

Tulet ATK-tiimimme (kutsuvat itseään IT:ksi) täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -päiseksi) jäseneksi, mille tahansa toimipaikkakunnallemme – Helsinkiin, Tampereelle, Poriin, Ouluun tai Turkuun – syksystä 2021 alkaen. IT antaa tukensa tiimille myös pilvessä. Työtilamme on käytännössä Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä.

Työ edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolle on kertynyt kosolti kokemusta kompleksisten ohjelmistokokonaisuuksien suunnittelusta ja toteutuksesta. Ja joka on valmis koodaamaan itsekin, eli laittamaan oman osaamisensa likoon tehokkaalla tekemisellä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sinulla on ohjelmistoarkkitehtitason skilssejä sekä paitsi kyvykkyys, myös kiinnostus laittaa itse ensimmäiset ratkaisut tulille.

Kaipaamme myös kokemusta datan käsittelystä ja integraatioista sekä nykyaikaisista pilviteknologioista (hot tip: älä mainitse sanaa ’portaali’ työhaastattelussa). Papukaijamerkin saa, mikäli Microsoft Azure -palvelut ovat tuttuja. HR-tehtävien aiempaa tuntemusta emme edellytä.

Työssä tarvittavaa englannin kielen taitoa tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue. Ongelmanratkaisutaitojen lisäksi arvostamme sosiaalisia taitoja (pulppuavaa puhetta) sekä kehitysorientoitunutta otetta. Plussaa on kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua).

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Onhan kaiken takana ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä. Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Näin haet integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.8.2021 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo vuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana. Sinun on tarkoitus startata työskentely esimerkiksi elokuussa 2021. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Haastattele meitä!

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8–6.8. välisenä aikana Riku Honkanenriku.honkanen@integrata.fi, 050 387 5771.

Voit myös haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580. Vastaamme tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 19.7. alkaen.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaa tarvittaessa 19.7. alkaen Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.


 Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
 

Avainsanat: ohjelmistoarkkitehti, IT-arkkitehti

 

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!