Koordinaattori projektitalouteen

Oletko monipuolinen taloushallinnon osaaja ja kiinnostaako sinua mahdollisuus työskennellä liiketoiminnan tukena erilaisissa tutkimus- ja kehitysprojekteissa? Haluaisitko käyttää osaamistasi kestävän kehityksen edistämiseen ja työskennellä inspiroivassa yhteisössä tieteen ja teknologian ytimessä?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Poikkitieteellinen ja kansainvälinen yhteisömme koostuu yli 2000 huippuammattilaisesta, jotka ovat sitoutuneet luomaan vaikuttavuutta tieteeseen perustuvien innovaatioiden avulla. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista.

Etsimme nyt joukkoomme koordinaattoria projektitalouteen

Projektitaloudessa työskentelet osana VTT:n taloustiimiä, jonka vastuualueena on erilaisten yhteisrahoitteisten hankkeiden talous- ja hallintotehtävät. Tuotamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua liiketoiminnalle ja näin mahdollistamme projektipäälliköiden keskittymisen projektien sisältöön ja huippututkimukseen.
 

Tehtäviisi kuuluvat:

 • Tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintotehtävät (mm. Business Finlandin, Suomen Akatemian ja Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamat hankkeet)
 • Rahoitusehtojen ja sääntöjen tulkinta sekä projektipäällikön tukeminen hankevalmistelussa
 • Opastaminen ja neuvonta projektien talousasioissa, budjetointi, talousraportointi ja tilintarkastusten järjestäminen
 • Projektien seuranta ja hallinnointi toiminnanohjausjärjestelmässä

Osana työyhteisöä kehität toimintatapoja ja tuet tiimiä omalla osaamisellasi. Teet tiivistä yhteistyötä organisaation eri toimintojen kanssa ja osallistut mahdollisuuksien mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin. Yllä mainittujen tehtävien lisäksi tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää muita tiimin vastuualueelle kuuluvia vastuutehtäviä, kuten ohjeistusten laatimista tai koulutustehtäviä. Näitä voidaan osin muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Liiketoiminnan ja talouden perusprosessien ymmärrystä
 • Kokemusta taloushallinnon tehtävistä, projektin elinkaaren hallinnasta sekä projektilaskennasta
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, Tradenomi)
 • Vahvaa suomen ja englannin kielten taitoa

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta julkisesti rahoitetuista projekteista ja julkisista rahoittajista.

Työskentelet aktiivisesti ja oma-aloitteisesti projektipäällikön ja liiketoiminnan kumppanina kohti yhteistä tavoitetta. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja työskentelyäsi kuvaa asiakaslähtöisyys ja palveluhenkisyys. Tartut ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti erilaisiin haasteisiin ja työtehtäviin sekä nautit myös työhön sisältyvien rutiininomaisempien tehtävien hoitamisesta.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellistä työtä. Pääset omalla asiantuntemuksellasi ja tehtäviesi kautta tukemaan VTT:n strategian toteuttamista Kohti eksponentiaalista toivoa. Tutkimuksellamme tähtäämme systeemisten ja teknologisten haasteiden ratkaisemiseen, kuten hiilineutraaliuden saavuttamiseen ja huippuluokan digitaalisten järjestelmien luomiseen.
 • Inspiroivan yhteisön. VTT yhdistää kaikki innovaatioiden huippualat kvanttiteknologiasta synteettiseen biologiaan. VTT:läisenä pääset rakentamaan tieteen ja teknologian tulevaisuutta.
 • Ura- ja oppimismahdollisuuksia. Tieteellisenä asiantuntijaorganisaationa panostamme paljon oppimiseen ja kehittymiseen sekä tuemme henkilöstöämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa uusien vastuiden kautta. Tästä syystä VTT:llä viihdytäänkin niin kauan – keskimääräinen työsuhteen pituus on yli 10 vuotta. Jos olet utelias, kunnianhimoinen ja halukas oppimaan, VTT on oikea paikka viedä urasi uudelle tasolle.
 • Tukea hyvinvoinnillesi. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme, joten pidämme heistä hyvää huolta. Panostamme tiimityön ja johtajuuden kehittämiseen sekä tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita työ- ja perhe-elämän hyvän tasapainon mahdollistamiseksi. Kuuden viikon palkallisen loman lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuurietuja, harrastuskerhoja sekä vapaaehtoisia hyvinvointipalveluita, kuten meditaatio-ohjelmia ja kognitiivisen ergonomian koulutusta.

Hae nyt ja liity huippuammattilaistemme joukkoon!

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointiportaalissamme 3.7.2022 mennessä. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydettyämme.

Kiinnostuitko ja haluat kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Välimäki (Team Leader, Project finance) 23.6.2022 klo10.30-11 sekä klo 13-13.30.  Puh. 040 6838148.

Odotamme yhteydenottoasi!

Työpaikan sijainti: Työskentelypaikkakuntana voi olla toiveesi mukaan Espoo, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Apply between and
Employment type: Full-time, Permanent

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have 80 years of experience of top-level research and science-based results. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Please see our other open positions and read more about us from our career pages.

Are you sure you want to withdraw this application?

Saving changes
Saving changes
Saved!