Korjaamon työnjohtaja, Koiviston Auto, Helsinki

Meillä on mukava työyhteisö ja rekrytoimme uusia työkavereita 

Haemme työnjohtajaa Koiviston Auto Helsingin Ruskeasuon varikolle vastaamaan kaukoliikenteen linja-autojen päivittäisestä kunnossapidosta.

Korjaamon työnjohtajana

 • Toimit tiiminvetäjänä kolmen ammattitaitoisen asentajan joukkueelle
 • Seuraat kaluston huoltotarvetta ja suunnittelet työtehtävät
 • Ennakoit varaosatarpeita ja hoidat varastoa
 • Toimit yhteyshenkilönä liikenteen työnjohtoon

Odotamme sinulta

 • Halua toimia esihenkilönä
 • Kykyä motivoida ja johtaa tiimiä saavuttamaan yhteiset tavoitteet
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • organisointikykyä ja kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessäkin tilanteessa

Tarjoamme:

 • Turvallisen, siistin ja modernin työympäristön
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa voit kehittyä ja olla ylpeä ammatistasi
 • Vakituisen työpaikan Suomen suurimmassa linja-autokonsernissa

Katsomme eduksi kokemuksen hyötyajoneuvokorjaamolta tai autoalan työtehtävistä ja esimiestyöstä.

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

 1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.

 2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.

 3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.

 4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.

 5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.

 6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.

 7. Laadukkaat kuljettajadirektiivin mukaiset koulutukset: Panostamme kuljettajiemme osaamiseen ja tarjoamme kattavia koulutuksia, jotta voit kehittyä alallasi.

 8. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12:00-14:00 Koiviston Auto Helsingin Ruskeasuon korjaamopäällikkö Anssi Haukkamaa p. 050 559 1996, anssi.haukkamaa@koivistonauto.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Koiviston Auto Helsinki

Koiviston Auto Helsinki Oy on yksi pääkaupunkiseudun suurimpia joukkoliikenteen tuottajia (hsl.fi). Tehtävämme on palvella pääkaupunkiseudun ihmisiä heidän jokapäiväisen liikkumisensa tarpeissa. Tätä palvelua tuottavat lähes 820 kuljettajaamme 350 linja-autolla.

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Logo

Korjaamon työnjohtaja, Koiviston Auto, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!