Korjaamon työnjohtaja, Koiviston Auto, Helsinki

Haemme korjaamon työnjohtajaa Koiviston Auto Helsinki Oy:lle Ruskeasuon varikolle.

Korjaamon työnjohtajana

 • johdat  asentajien päivittäistä työtä innostavasti ja tehokkaasti
 • seuraat kaluston huoltotarvetta ja suunnittelet työtehtävät
 • ennakoit varaosatarpeita ja hoidat varastoa
 • toimit yhteyshenkilönä liikenteen työnjohtoon
   

Odotamme hakijalta:

 • Halua toimia esihenkilönä
 • Kykyä motivoida ja johtaa tiimiä saavuttamaan yhteiset tavoitteet
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • Korjaamolla käytettäviä IT-ohjelmien hyvää hallintaa
 • Organisointikykyä ja kykyä työskennellä tehokkaasti kiireisessäkin tilanteessa


Katsomme eduksi kokemuksen hyötyajoneuvokorjaamolta tai autoalan työtehtävistä.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.
 • Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi menestyä työssään.
 • Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.
 • Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme.


Lisätietoja tehtävästä antaa Koiviston Auto Helsingin Ruskeasuon varikon korjaamopäällikkö Hannu Villman p. 010 477 4519, hannu.villman@koivistonauto.fi  (viikoilla 24 ja 26)
 

Miksi liittyä Koiviston Auton tiimiin?

 1. Vastuullista ja itsenäistä työtä Suomen suurimmassa linja-autoyhtiössä: Saat mahdollisuuden olla oman alasi ammattilainen ja tehdä merkityksellistä työtä suuressa ja vaikutusvaltaisessa organisaatiossa.
 2. Aito ja lämminhenkinen työyhteisö: Meillä ei tarvitse piilotella persoonallisuuttasi. Arvostamme jokaista työntekijäämme juuri sellaisena kuin olet, ja meillä on rento ja avoin ilmapiiri.
 3. Tasa-arvoinen ja inhimillinen johtaminen: Meillä johtamisessa keskitytään ihmiseen. Panostamme tasa-arvoon, johdonmukaisuuteen ja läpinäkyvyyteen, jotta jokainen voi kukoistaa työssään.
 4. Tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet: Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja käytännöllistä. Meillä saat yllesi laadukkaat työvaatteet, jotka tekevät päivittäisestä työstäsi vieläkin miellyttävämpää.
 5. Alennukset ja edut kumppaneilta: Caps-henkilöstöetuohjelman avulla saat mahtavia alennuksia ja etuja monilta yhteistyökumppaneiltamme. Nauti elämästäsi enemmän, kun saat enemmän vastinetta rahallesi.
 6. Huippuluokan työterveyspalvelut: Työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tarjoamme huippuluokan työterveyspalvelut yksityisellä palveluntuottajalla.
 7. Ilmaisia matkalippuja OnniBusin koko Suomen verkostossa: Liity meihin ja saat mahdollisuuden tutustua Suomeen ilmaiseksi. Matkusta OnniBusilla ja koe Suomen upeat maisemat ilman kustannuksia.
Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: kokoaikainen

Koiviston Auto Helsinki

Koiviston Auto Helsinki Oy on yksi pääkaupunkiseudun suurimpia joukkoliikenteen tuottajia (hsl.fi). Tehtävämme on palvella pääkaupunkiseudun ihmisiä heidän jokapäiväisen liikkumisensa tarpeissa. Tätä palvelua tuottavat lähes 820 kuljettajaamme 350 linja-autolla.

Sähköposti: rekry@koivistonauto.fi
Logo

Korjaamon työnjohtaja, Koiviston Auto, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!