Korjausompelija

Haemme asiakkallemme Keravalle

Korjausompelijaa

Työnkuvaan kuuluu erinäisiä ompelimon työtehtäviä korjausompelun parissa osana suurta teollisuuspesulaa. Käsiteltävät tekstiilit ovat ensimmäkseen työvaatteita, potilasvaatteita ja muita tekstiileitä.

Eduksi katsotaan alalle soveltuva koulutus ja kokemus teollisuusompelukoneiden käytöstä. Myös kokenut kotiompelija, jolle erilaiset materiaalit ja koneet ovat tuttuja, voi menestyä tehtävässä! Hakijoilta odotamme hyvää asennetta, rutiininsietokykyä ja motivaatiota alan töihin.

Toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa, sillä perehdytys työhön on suomeksi. Korjausompelua on lähtökohtaisesti tarjolla kokoaikaisesti, mutta hiljaisempina aikoina lisätunteja voi halutessaan hankkia pesulan puolelta. Myös näihin töihin perehdytetään tarpeen mukaan.

Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa noin klo 7.00 - 15.00. Työsuhteesi voi mahdollisuuksien mukaan jatkua pitkäänkin, halutessasi jopa vuosia. Toivommekin sinulta kykyä sitoutua aktiiviseen ja jatkuvaan työskentelyyn.

Palkkaus on Avainta ry:n työehtosopimuksen mukainen 11,32 €/h. Työpaikka sijaitsee kätevien kulkuyhteyksien varrella Savion juna-aseman lähettyvillä.

Työt alkavat sovitusti mahdollisimman pian, viimeistään elokuun aikana. Jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta suoraan rekrytointijärjestelmäämme. Sähköpostitse saapuneita hakemuksia emme valitettavasti käsittele erikseen.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa-aikainen

Tarjoamme

  • Smartum-liikuntasaldo
  • Työterveyshuolto

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marjukka.loukko@sol.fi
Sijainti: 04200 Kerava

Logo

Korjausompelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!