Korkeakouluharjoittelija / kesätyöntekijä (Networks tiimi)

Valokuitunen Oy
Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Kokoaikainen, määräaikainen
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme nyt Helsinkiin

Korkeakouluharjoittelijaa / kesätyöntekijää Networks tiimimme!

Rakentamisen Networks tiimi määrittelee ja suunnittelee kuitualueet ja tekee rakentamishankkeissa yhteistyötä rakentamiskumppaneiden, kuten Eltelin kanssa. Tiimissä toimii maankäytön asiantuntija, kuitualuesuunnittelijoita, hankepäälliköitä, projektipäälliköitä, -insinöörejä ja -koordinaattoreita.

Haemme nyt tiimiin reipasta kesätyöntekijää avuksi maankäytön sopimuksien ja asiakirjojen hallintaan sekä arkistointiin. Valokuituverkkojen rakentaminen maanlaajuisesti vaatii paljon maankäytön lupia ja sopimuksia, joiden hallinta ja laadukas dokumentointi on tärkeää omaisuudenhallinnan kannalta. Työtehtävät saattavat sisältää myös kesken olevien rakentamisprojektien luvituksien seurantaa ja hakua. Tehtävässä pääset oppimaan mm. projektinhallintaa ja tutustumaan valokuituverkon rakentamiseen liittyviin vaiheisiin laaja-alaisesti tilaajan näkövinkkelistä, sekä näet mitä laaja-alaisen infrahankkeen toteuttaminen vaatii maankäytön kannalta.

Toivomme että olet esimerkiksi maanmittauksen tai infra-alan insinööriopiskelija, jolla on ymmärrystä erilaisista järjestelmistä ja halu työskennellä niiden kanssa. Manuaaliset tiedonsiirtotehtävät sujuvat sinulta hyvin ja olet työssäsi tarkka ja huolellinen. Voin myös hyödyntää työssäsi erilaisia massa-ajoja eri järjestelmien välillä.

Toivomme että voisit aloittaa työskentelyn meillä huhti-toukokuusta ja työt kestäisivät heinä-elokuun loppuun. Mikäli korkeakouluharjoittelu on sinulle ajankohtaista, voit aloittaa harjoittelijana ja jatkaa kesätyöntekijänä kesän ajan. Voit myös halutessasi työskennellä keväällä osa-aikaisesti opiskelujesi ohella ja kesällä kokoaikaisesti (37,5 h/vko). Voimme tarjota sinulle siis kk-harjoittelupaikkaa tai kesätyötä, tilanteestasi riippuen!

Me Valokuitusella olemme monen eri alan osaajista koostuva energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla. Helsingin toimitilamme (toukokuusta lähtien Valimossa) tarjoavat mukavat työskentelytilat. Meillä on myös erinomaiset etätyömahdollisuudet ja joustavat työajat. Pääset osaksi mukavaa ja toisia tukevaa työyhteisöä, jossa apua on aina saatavilla!

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään su 5.2.2023. Mikäli kaipaat lisätietoja, soita Ville Mäki p. 0406264990. Soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo. 13-14. 

 

Tarjoamme

  • Arvomme ovat kunnianhimo, rohkeus, luotettavuus, ilo ja vastuullisuus. Nämä näkyvät kaikessa tekemisessämme!
  • Joustava työaika ja etätyömahdollisuus, Epassi (lounas-, liikunta/kulttuuri/hyvinvointietu), kattava työterveys ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
  • Olemme työntekijöidemme suosittelema työpaikka, NPS lukumme on 66! Tämän lisäksi olemme Great Place to Work sertifioitu! Meillä väki viihtyy ja tukea ja apua on aina saatavilla!

Valokuitunen Oy

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Tällä hetkellä henkilöstömäärämme on 107. Lisäksi iso joukko työskentelee Valokuitusella kumppaniemme kautta. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. 

 

Ota yhteyttä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Meillä on innostava start up-henki ja työntekijät. Omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 100 000 kodin ulottuville, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin laajakaistayhteyksiin. NPS lukumme on 66 ja lisäksi olemme Great Place to Work -sertifioitu yritys!  Lue lisää Valokuitusesta

Logo

Korkeakouluharjoittelija / kesätyöntekijä (Networks tiimi)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!