Vakituinen / Kultakuja 4

Koruseppä Saurum Oy

Hae tähän työpaikkaan

Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria.

Saurum Osakeyhtiö valmistaa suomalaisten designkorubrändien koruja. Saurum-tuotemerkin alla yhtiö valmistaa miestenpukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös kauniita perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja. 

Haemme Saurum Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koruseppää.

Korusepän tehtävässä menestyminen edellyttää jalometallialan koulutusta. Tärkeää on myös se, että olet työntekijänä se "hyvä tyyppi". Eli olet tiimipelaaja, jolla on työelämän pelisäännöt hanskassa ja osaat työskennellä tehokkaasti, mutta samalla myös tarkasti ja ennen kaikkea tunnet tekemästäsi työstä ammattiylpeyttä. 

Kyseessä on 1-vuorotyö ma-pe (8 h/pv) ja työaika on liukuva klo 6:30-16:30 välillä.Työt alkavat sopimuksen mukaan (kuitenkin aikaisintaan elokuussa 2022). 

Työhön annetaan hyvä perehdytys; kokeneiden työkavereiden sekä Saurumin työntekijöiden arvostaman työnjohdon tuki on lähelläsi koko ajan.

Kerrothan jo hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olisit timanttinen valinta Saurumin työntekijöiden helminauhaan.

Hakuprosessi: HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Saurum Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Työsuhde alkaa aluksi HR Mentor Oy:n kautta.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Koruseppä Saurum Oy, Vakituinen
  • HR Mentor Oy, Kultakuja 4
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Jalometallialan koulutus
  • Tiimityötaidot
  • Tarkkuus

Lisäksi eduksesi on:

  • Jalometallialan työkokemus

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kultakuja 4
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!