Kosteuskartoittaja

Etsimme VV-Kuivaukselle KOSTEUSKARTOITTAJAA Seinäjoen toimipisteelle vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi koostuvat muun muassa asiakkaiden luona tehtävistä kartoituskäynneistä ja otat kantaa siihen millainen vahinko on kyseessä. Kosteusmittaustausta katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen. Arvostamme myös rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta. Haemme joukkoomme loistavaa tyyppiä, joka arvostaa myös työtämme ohjaavia arvoja; välittäminen, kehittyminen, luottamus ja tyytyväinen asiakas.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • aitoa halua toimia asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa
  • tarkkuutta ja halua tehdä aina parhaansa

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa yrityksessä, osaavan
tiimin tuen sekä kannustavan ja iloisen työyhteisön. Meillä on myös kattava työterveyshuolto sekä liikunta/kulttuuri/hieronta edut.

Kuulostaako kiinnostavalta? Lähetä meille CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Sirpa Kaustinen, p. 050 598 1662 / sirpa.kaustinen@eezy.fi.

Haluamme kuulla sinusta!

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

VV-Kuivaus Oy

VV-Kuivaus on vuonna 2013 perustettu vahinkosaneerausalan yritys. Kasvu on ollut tasaista ja tällä hetkellä toimipisteet löytyvät Seinäjoelta, Vaasasta, Jyväskylästä, Kokkolasta, Tampereelta ja Lahdesta. Seinäjoen yrittäjät palkitsivat VV-Kuivauksen Vuoden Yrittäjinä v. 2017 ja v. 2018 VV-Kuivaus sai uusyrityskeskuksen kunniamaininnan asiakaslähtöisyydestä.

Sijainti: Seinäjoki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!