Kotihoidon ohjaaja

Haemme kotihoidon ohjaajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Jämsän kotihoitoon. 

Ohjaajana työskentelet kotihoidon yksikössä, jossa työtehtävät painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit myös kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin. Ohjaajana työhösi kuuluu kuntouttavalle arviointijaksolle tulevan asiakkaan moniammatillisen tiimin kokoaminen. Huolehdit myös yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tämän vuoksi toivomme hakijalta palvelujärjestelmän tuntemusta.

Työ on päivätyötä ja painottuu arkiaamuihin. Aamupäivisin työ keskittyy kotihoidon arviointijaksolla olevien asiakkaiden kontakteihin, eli itsenäisesti tehtäviin asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisiin kotikäynteihin sisältäen hoiva- ja hoitotyötä osaamisesi huomioiden. Pystyt itse vaikuttamaan käynteihin painottamalla niitä tarkoituksenmukaisille asiakkaille. 

 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen harkintaan siitä, mihin asiakasasioihin tulee panostaa missäkin vaiheessa. Toivomme myös, että olet kiinnostunut moniammatillisen työn kehittämisestä ikäihmisten parissa. Tehtävässä tarvitaan kykyä ymmärtää ja tunnistaa asiakkaan sosiaaliseen toimintakykyyn, turvattomuuteen ja elämänhallintaan liittyviä haasteita. Tehtävässä tarvitaan lääkeosaamista (Love-Lop). Lääkeluvat voi suorittaa myös työsuhteen alussa. Tehtävässä ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. 

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Jämsän Terveys Oy on savuton työnantaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä valvontalain mukaista rikosrekisteriotteen toimittamista.

Tarjoamme

Kotihoidossa pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa työkaveria autetaan. Voit olla kokenut tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä. Ikäihmisten palveluiden toiminnot ja henkilöstö siirtyvät 1.4.2024 osaksi Keski-Suomen hyvinvointialuetta.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla .

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Tiedustelut ja lisätietoja palveluvastaava Päivi Laukkanen, puh. 040-5296422, paivi.laukkanen@pihlajalinna.fi  

 

Jämsän Terveys Oy

Puhelin: 040-5296422
Sijainti: Sairaalantie 11

Jämsän Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Keski-Suomen hyvinvointialueen yhteisyritys. Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille kuten kunnille ja hyvinvointialueille. Teemme työtä terveyden ja hyvinvoinnin eteen kaikkialla Suomessa ja maksamme veromme Suomeen.

Logo

Kotihoidon ohjaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!