Kotisiivooja, Oulu

Etsimme oululaiselle asiakkaallemme kokoaikaisia sekä osa-aikaisia KOTISIIVOOJIA vakituiseen työsuhteeseen! Mikäli etsit ihmisten parissa tehtävää siivoustyötä ja haluat luoda puhdasta, voit olla etsimämme henkilö!

Työstä tarkemmin:

Hyppäät mukaan ammattitaitoiseen ja kokeneeseen siivoustiimiin. Työkohteet painottuvat koteihin, missä työtä tehdään asiakkaiden läsnä ollessa. Työtä tehdään aina pareittain, mutta myös yksin työskentely on mahdollista niin halutessasi. Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta asennetta työhön. Ajokortti sekä suomen kielen taito vaaditaan.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, heinä-elokuun aikana. Tehtävä on vakituinen ja työtunteja on tarjolla niin osa- kuin kokoaikaisillekin tekijöille. Tehtävässä sovelletaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, palkkaus kokemuksen mukaan.

Jätä hakemus ja tule tekemään työtä, missä näet kättesi jäljen heti!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.
 

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Kotisiivooja, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!